Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pm alulműködésre szedett...

Pm alulműködésre szedett euthyrox25,5,6 tsh nál mennyi irő alatt állítja be?

Figyelt kérdés
Babàt szeretnénkmàr egy éve próbàlkozunk.Euthyrox25 öt szedek pm alulműködésre egy kicsivel több mint egy hónapja(35 nap) elméletileg holnap- holnap utànra nem vàrom...menszesz előtt mindig szurkàl és fàjdogàl a petefészkem és érzem h meg fog jönni.Most félidőben szurkàltegy kicsit de most semmi.nem tudom mit higyjek..nagyon szeretnénk babàt de nem akarok képzelődni.szerintetek lehetek terhes?

#TSH #Pajzsmirigy. Euthyrox25
2017. febr. 7. 15:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha most is 5,6, vagy ovukor is az volt, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, ha már lement 4 alá, akkor van rá esély, ha 1-2 között van, akkor pedig tökéletes a tsh-d.
2017. febr. 7. 15:55
 2/15 A kérdező kommentje:
A ciklusom 21 napos. Csak 2 honap mulva kell kontrollra mennem igy nem tudom mennyi a tshm.azert kerdeztem hogy mennyi idő alatt hat, lehetseges hogy màr levitte volna annyira h teherbe essek?
2017. febr. 7. 16:07
 3/15 Manka68 ***** válasza:
Azért kell két hónap múlva kontrollra menned, mert addigra áll be stabilan az új értékre a tsh-d. Addig inkább nemhogy próbálkozni nem kéne a babával, de nekem speciel védekezést javasolt az endodokim. Nagyobb az esély egy egészséges terhességre, ha inkább kivárod még ezt a két hónapot, és ha jó lesz az eredmény, csak akkor vágtok bele újra.
2017. febr. 7. 18:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Érdekes:) nekem meg azt mondta hogy próbàlkozzunk és ha hamarabb teherbe esek, hivjam fel, fogad hamarabb , felitra küldőpapìerra hogy ebben az esetben milyen hormont nézessek vérvizsgàlaton és növeljük a gyógyszer miligrammjàt.
2017. febr. 7. 18:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta, lehet próbálkozni. Bár én 2,54ről indultam.
2017. febr. 7. 19:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Sikerült teherbe esni?mennyi időn belül?
2017. febr. 7. 23:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Ó még friss! 3 hete szedem. Letrox 50 mg nak a fele/nap. 3 hét mulva kontroll.
2017. febr. 8. 05:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Neked milyen problémák, tünetek, vizsgákatok volrak mire kiderült a pajzsmirigy alulműködés?
2017. febr. 8. 05:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos a legnagyobb tünetem a mrddőség volt.1éve próbàlkozunk babàval és nem jött össze.Hìzékony tipus vagyok ezért nem tűnt fel, de hìztam is kb 2 év alatt 10kg.de mióta szedem a gyogyszert szépen mennek le akilók..egy kis mozgàs,ésvigyàzok h mit mikor eszek...remélem és imàdkozunk hogymostmàr ababa is összejöjjön...Isten hatalnas!:)
2017. febr. 8. 10:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi is egy éve, pcom van, terhelést is csináltak. Az endodokim csak letroxot adott, tartom a diétát egy hónapja, 3,5 kilót fogytam 67ről, de nekem még így is sportos aljatom volt, van. Közbe Inofem, vitaminok stb stb.
2017. febr. 8. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!