Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A mult hónap elején lefeküdtem...

A mult hónap elején lefeküdtem a pasimmal és belém is élvezett mivel szeretnénk kisbabát! Jan.28-án kellett volna, hogy megjöjjön de csak ma jött meg! Ilyenkor lehetek terhes? Irjatok légyszi! És ha lehet ne bunkó válaszokat!

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 08:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Előbb talán nézz utána, hogy alakul egy nő ciklusa, és mikor termékeny, mert láthatóan fogalmad sincs. Ha 28-án kellett volna megjönnie, akkor január elején hiába próbálkoztatok, nem akkor voltak a termékeny napjaid. Persze nem csak középidőben lehet ovuláció, de azért az a normális.
2017. febr. 2. 15:57
 12/22 anonim ***** válasza:
48%
Az írásod alapján úgy gondolom, még ráértek a gyermekvállalással, mert nagyon tudatlan vagy! Tájékozódj a témában, milliónyi olvasnivaló van az interneten. Plusz az általános iskolás biológia órákat is felelevenítheted.
2017. febr. 2. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Na megjöttek az okosak. Tesznek magasról arra, hogy peteérés nem minden esetben közép időben van, sőt rendkívüli peteérés is előfordulhat, de hát nekik annyira jó, ha beszólhatnak.
2017. febr. 2. 16:58
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
De én nem is értem. Megjött a menzesze...Akkor miért kell kiirni egy kérdést? Annyi ilyen van.."megjött. Lehetej terhes?". Kicsit tényleg tájékozódhatnátok még.
2017. febr. 2. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:
A mensi es az aktus kozt 3-4 het eltelt! Kimutatna a teszt. Megjott, nem vagy terhes.
2017. febr. 2. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:

"Na megjöttek az okosak. Tesznek magasról arra, hogy peteérés nem minden esetben közép időben van, sőt rendkívüli peteérés is előfordulhat, de hát nekik annyira jó, ha beszólhatnak."

Te vagy marha okos. Én írtam is, hogy nyilván lehet máskor is, de normál esetben menstruációtól visszaszámolva 12-14 nap, mivel a luteális fázis nagyrészt állandó hosszú. És ha hamarabb van ovuláció, rövidebb is lesz a ciklus.

A peteérés meg az ovuláció egyébként két különböző dolog.

2017. febr. 2. 20:03
 17/22 A kérdező kommentje:

Az írásod alapján úgy gondolom, még ráértek a gyermekvállalással, mert nagyon tudatlan vagy! Tájékozódj a témában, milliónyi olvasnivaló van az interneten. Plusz az általános iskolás biológia órákat is felelevenítheted !

👆

Figyelj nem vagyok tudatlan azert mert hogy kerdeseket teszek fel meg nem vagyok tudatlan az ilyen embereket imadom hogy egybol megnezik a masikat azert mert valamit pontosan nem tudnak ! Csak hat szerintem ez oldal azert van hogy segitsunk a masiknak es meg valami 18 vagyok es nem kerek tobb ilyen valaszt ! Koszi-.-"

2017. febr. 3. 11:08
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
18 évesen mi a jó égnek akarsz már tudatosan gyereket csinálni? :O Ja, hogy nincs életcélod, és családi pótlékból meg segélyből akartok élni. Remélem, nem jön össze!
2017. febr. 4. 11:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Neked mi közöd van ahoz hogy en mit szeretnek meg hogyan?! Az en eletem ne szolj bele !! Es akarmibol ahoz meg meg jobban nincsen kozod hogy mibol lesz eltartva !! Ugy hogy meg egyszer semmi kozod sziia😡😡
2017. febr. 5. 17:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs közöm, de a mi adónkból él a magad fajta életcél nélküli élősködő parazita. :) de remélem, nem jön össze ;)
2017. febr. 6. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!