Van köztetek olyan aki már hónapok óta próbálkozik? Valamilyen vizsgálaton járt már, ha igen milyeneken?
4év tényleg nagyon sok idő.
Akkor elég sok mindenen átestetek már, meg még fogtok is ha jól gondolom.
Én Szombathelyen egy olyan orvoshoz mentem el akit mindenki dicsér, magánba, de rendel a kórházba is. Nem csalódtam, nagyon udvarias volt, lehetett rajta látni, hogy érdekli, hogy mit akarok és mi a bajom. Nem kapkodott, nem volt szűk szavu, semmit nem bíz a véletlenekre. Rengeteg ismerősöm hozzá jár, sőt van olyan aki más nőgyógyászhoz járt, viszont a dokimnál szűlt és egyből átpártolt hozzá, a második babáját is szintén nála szűlte, imádni való. Szakmailag kora ellenére nagyon tapasztaltnak gondolom, olvastam több cikket róla, hónap orvosa is volt már évekkel ezelőtt is.
Párom jövő hét csütörtökön megy sperma vizsgálatra, nagyon kíváncsi leszek az eredményére.
Kívánok én is nektek sok-sok nagyon jó eredményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!