Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ezek milyen hormon eredmények?

Ezek milyen hormon eredmények?

Figyelt kérdés

megyek majd dokihoz is, csak kíváncsi vagyok :)

a 3. napi

TSH: 0,8 mIU/l

AMH: 3,92 ng/ml

FSH: 7,0 IU/L

LH: 2,9 IU/L

Prolaktin: 109,0 mIU/l

Tesztoszteron: 0,770 nmol/l

21. napi:

ösztradiol: 519,6 pmol/l

Progreszteron: 5,38 nmol/l

42 éves vagyok. köszi előre is!

2017. jan. 17. 12:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem nézte az ovut, mert először a hormonokat szeretné látni, gondlom, most jön majd a ciklus követés meg ha kell gyógyszer, akkor gondolom az. Csak azt nem tudom, hogy a rossz értékeimet mennyire lesz nehéz rendbe hozni. Van-e rá egyáltalán gyógyszer? Az AMH is jónak tűnik, de nem tudom, hogy valóban jó-e...
2017. jan. 17. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha az LH kevesebb, mint az FSH. Az a baj, ha több. Az FSH is jó, főleg, ilyen idősen. AMH is jó...

Inzulinértékeid milyenek? Szedsz rá gógyszert, diétázol, sportolsz?

2017. jan. 17. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
A mai világban már semmi sem lehetetlen. Mindenre van gyógyszer :-)
2017. jan. 17. 13:15
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat, majd beszámolok a doki véleményéről is.

amúgy diétába nemrég kezdtem és a sport is folyamatban van, az éhgyomri vércukor szintem 5-5,2 körül szokott lenni itthoni méréssel, az 1 órával későbbi pedig 6-7 között. nem szedek rá meforalt, mert nem akarok életem végéig gyógyszert szedni, inkább figyelek a ch bevitelre. És úgy tűnik, hogy működik :)

2017. jan. 17. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Fsh szuper! Sok sikert! Nekem is mindig 34-43 napos ciklusaim voltak világ életemben. Nem vagyok tuti pcos. 3gyerek boldog anyukája😁 ( elsőre összejöttek)
2017. jan. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!