Az baj ha ovuláció után nem fáj a mellem?
Figyelt kérdés
annyi mindent olvastam már,nem tudom mi az igazság. valahol azt írják hogy az a normális ha nem fáj ovu után csak mondjuk mensi elött 3-4nappal kezd mert pogeszteron hiányra utalhat ha egyből pé után fáj. valaki tudja hogy van ez? mi a normális ha fáj ovu után egyből vagy ha csak jóval utána kezd el fájni?2017. jan. 17. 09:46
1/16 anonim válasza:
Jobb lenne, ha nem olvasgatnál. Mi a frászért lenne baj, ha nem fáj ovu után a melled?! Tök mindegy, mindenkinél más tünetek vannak, nekem se fájt soha, de mondjuk nem is szoktam magam ilyen szinten vizslatni. Ja és nincs progeszteron hiányom.
2/16 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert nekem mikor alacsony volt a progim(nézték 21.napi vérvétellel) akkor fájt már ovu után egyből. most meg már 5dpo de kicsit se fáj. az érdekelt volna hogy lehet hogy helyreállt a progi szintem és azért nem fáj,vagy pont hogy még alacsonyabb lett és azért?
2017. jan. 17. 09:59
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem mérvadó, nem lehet rá alapozni. Pl. mindenhol azt írják, h terhesen feszül a mell, nekem egy pillanatig sem feszült, nem lett nagyobb, pedig 16 hetes terhes vagyok.
4/16 anonim válasza:
Erre ne alapozz! Mindenkinél másképp van, nekem pl. akkor nem fáj ha alacsony a progim, ha fáj akkor magas, a hőm is mutatja.
5/16 A kérdező kommentje:
ez nem túl bíztató :/ 5dpo n vagyok és még nem fáj :/
2017. jan. 17. 14:11
7/16 anonim válasza:
Láttam már másik kérdésnél is görbéd, nem tudom elhiszed-e, én már tapasztalt vagyok, kár ilyen korán még ezen agyalnod, ill. tüneteket keresned vagy pároznod egy lehetséges terhességhez. Légy türelmes, ne ezzel foglalkozz minden percben. Ha eljön az ideje, kiderül, hogy sikerült-e ez a hónap vagy nem. Előbb nem kell tudnod.
8/16 A kérdező kommentje:
jó köszi :) csak úgy bízom ebben a hónapban :) de megpróbálok lenyugodni.
2017. jan. 17. 14:59
9/16 anonim válasza:
Miért nem nézetsz egy progriszintet holnap? Pont ovu után 7 nappal leszel.
10/16 A kérdező kommentje:
megyek holnap progi szintet nézni kaptam már rá beutalót :)
2017. jan. 18. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!