Lombikosok terheléses inzulin eredmény, ami magas lett befolyásolhatja a lombik elkezdését?
Légyszi valaki írjon, mert nagyon aggódom emiatt. Természetes úton sajnos nem lehet babám, mert a petevezetékeim el vannak sorvadva, ezért lombikozni szeretnénk. Már minden vérvételt megcsináltattunk, ami szükséges hozzá.Minden más eredményem jó, csak a 120 perces inzulin lett 135 mIU/l. Ahogy utána néztem ez elég gáz eredmény... :(
Az idén töltöm be a 38-at, már nem tudunk sokáig várni.
Akinek van tapasztalata kérem írjon.
El fognak így tanácsolni a lombiktól?
Sziasztok, ha olvassa valaki, leírom!
Meg volt az első konzultációnk! Sajnos ahogy azt gondolni lehetett a 120 perces inzulin értékem miatt (135 mIU/L), el lett halasztva a lombik program. :-(
Kaptam 6 hetet, emeltebb meforál adagot, tartanom kell 140g-os szénhidrát diétát és mozognom is kell. A doki szerint 50 mIU/L alatti inzulin értéket kell produkálnom, hogy megkezdhessék a felkészítést a leszíváshoz, beültetéshez! Elég nagy kihívás ez a számomra, de nagyon elszánt vagyok!
A többi értékeink, hormonok, véreredmények, andrológia, mind tökéletesek és abszolút adottak a lombikhoz.
Szóval most kicsit tolódik az idő, de már nagyon várom a március elejét, remélem, hogy utána minden rendben lesz és végre neki kezdhetünk!
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok! :-)
Kedves Kérdező!
Lett azóta baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!