Lombikosok terheléses inzulin eredmény, ami magas lett befolyásolhatja a lombik elkezdését?
Légyszi valaki írjon, mert nagyon aggódom emiatt. Természetes úton sajnos nem lehet babám, mert a petevezetékeim el vannak sorvadva, ezért lombikozni szeretnénk. Már minden vérvételt megcsináltattunk, ami szükséges hozzá.Minden más eredményem jó, csak a 120 perces inzulin lett 135 mIU/l. Ahogy utána néztem ez elég gáz eredmény... :(
Az idén töltöm be a 38-at, már nem tudunk sokáig várni.
Akinek van tapasztalata kérem írjon.
El fognak így tanácsolni a lombiktól?
Nekünk 3 lombikunk volt. Az elsőt úgy csináltuk, hogy nem vizsgálták az IR-t, kémiai terhesség lett. A másodiknál 2 hónapja szedtem rá gyógyógyszert, el sem indult semmi. A harmadiknál emeltünk a gyógyszeren, és már hónapokkal korábban nagyon szigorúan tartottam a diétát, sikerült, most 12 hetes vagyok.
Szóval el lehet kezdeni kezelés nélkül, de nem érdemes... A magas inzulin eleve sokat ront a megtapadás és megtartás esélyein. És még el is megy lehetőségetek... Inkább keress hamar egy jó endokrinológust, és hallgass rá, hogy mikor kezdhettek.
Köszi a választ és gratulálok.Ettől tartottam.
Már megvan ez a problémám sajnos egy ideje, csak valahogy nehéz betartani a diétát.:(
Szedek Meforál 500-at napi egy szemet, de lehet akkor növelni kellene az adagot, meg el kell kezdenem a diétát és a sportot.
Az év végén derült ki az , hogy nem lehet természetes úton babánk és annyira bíztam benne, hogy a lombikkal mihamarabb megoldást találhatunk a problémánkra.
A rossz hírem az, hogy a diéta és a mozgás fontosabb, mint a gyógyszer, gyógyszerrel önmagában semmire sem mész.
Én a helyedben így bele se kezdenék a lombikba, mert csak beszerzel egy előre megjósolható, teljesen felesleges kudarcot. Kb. fél év alatt helyrehozható a dolog.
(Ráadásul ha nem kezelik az IR-t, előbb-utóbb cukorbetegség lesz belőle, ami még rosszabb lesz, még szigorúbb diétával, és még nehezebb terhességgel.)
Kedves utolsó, neked addigra helyre állt az értéked?
Mennyi volt az inzulinod előtte, utána?
Gratulàlok a picihez!
Köszönjük szépen :)
Az éhgyomri inzulin 9 volt, a 120 perces 83. Kb. 1 hónapig szedtem a gyógyszert, amikor elkezdtük a lombikot. Ez alatt már nem szedtem orvosi utasításra. Nem tudom, hogy rendeződött-e vagy sem.
Én már április óra szedem a meforált.
A beültetés után sem nézték az értéket?
Holnapután megyünk a Kaáliba, már van bennem pici izgalom. Annyira szeretném ha már a pocakomban lennének! :-)
Jaj nagyon köszönöm!
Majd azért leírom mi lett, hátha másokon is tudok segíteni a tapasztalataimmal!
Nektek kedves utolsó, egészséges, boldog életet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!