21/33 A kérdező kommentje:
Hat mensi elott sose vettem eszre folyast hogy lenne mondjuk mindig ejszaka jott meg. Ma 2x volt pirosas a papir ahogy toroltem magam. Raktam betetet de azon csak egy vilagos barnas folt van, nem olyan elenk piros mint a mensi szokott. Nem tudom mi lesz ebbol. Majd te is ird meg hogy mi ujsag veled!
Hogorbet szoktal vezetni? En nem. Regebben vezettem.
Drukkolok Neked! Bizzunk benne tovabbra sem mensi lesz.
Ok, megirom de nem fuzok remenyeket ehhez a honaphoz. Erzem, hogy nem sikerult. Nekem meg par nap bar most foggggalmam sincs mikor volt ovum...
2017. jan. 21. 07:21
23/33 A kérdező kommentje:
Nem szoktam vezetni. En nagyon megijedtem este mert elkezdett fajni a hasam na mondom ennyi volt. Reggel ugy keltem hogy huuu tuti elontott a ver erzem hogy omlik. Erre SEMMI! Kezdem azt hinni, hogy gyogyos vagyok. Szerintem az lesz, hogy ha addig nem jon meg akkor szerdan megint tesztelek, es barmit is mutat aznap elmegyek a nodokihoz. Ha pozi akkor azert ha nega akkor meg azert h miert kesik ennyit.
Palastfu tead van otthon? Az segiti a beagyazodast ha esetleg ettol lenne az a kis verzesed. Igyal vagy ha tudsz ma akkor vegyel.
Azota esetleg valami?
Szerda meg jooo messze van de jol teszed, mindenkeppen menj orvoshoz. Ha megnez, megnyugszol, hogy latott orvos.Nekem is szerda korul kellene nem jonnie.
2017. jan. 21. 10:01
Ja, nem vagy gyogyos. En is igy szoktam es masok is igy elik meg ezeket a napokat. Anyaink is igy kuzdotek anno Velunk??? :) :)
2017. jan. 21. 10:03
26/33 A kérdező kommentje:
Az enyem tuti nem. A 14. hetig azt sem tudta hogy vagyok. De utana meggyotortem elegge szegenyt. :D
27/33 A kérdező kommentje:
Megjött..De valahogy nem olyan mint szokott. Kevesebb, és nem is görcsölök ahogy szoktam...
:( :(
Akkor 1 hetet késett... Mostanában én is igy vagyok. Utobbi két hónapon volt hetescsuszas. Egyikben erősen vereztem, masik hónapban alig.
Drukkolok a jovohonaphoz!!! Azota sem faj hasad es kevesbe verzel?
2017. jan. 22. 11:55
29/33 A kérdező kommentje:
Hat furi, mert nem gorcsolok. A betet alig veresedik de mikor pisi utan nezem akkor viszont a papir tiszta ver. Viszont nem igazan jonnek szovetdarabok ahogy szokott. Nem tudom mire velni. De szerintem elmegyek szerdan a dokimhoz hogy ez mi is lehetett. A telomon vezetek ciklusnaptarat ami pe-t is szamol meg minden es eleg furi mert most h matol beirta a mensit ugy irta h elvileg 8-an volt peteeresem, ugye mi elotte voltunk egyutt 2 nappal. Na most ha a 8hoz hozzaadjuk a beagyazodast ami mondjuk 12 nap akkor az 20-ara job ki amikor barnaztam. Persze ez nagyon menszis ami most van de furi megis. Ugyhogy jobbnak latom ha elmegyek az orvoshoz, foleg hogy anyum az elso 3 honapban ugyanugy verzett mint mensinel, de azutan is vegig barnazott...
Azert irj majd mit mondott a doki.
Meg mindig nem jott meg rendesen?
Nekem ma fog vagy holnap. Vannak jelei. Nem baj, majd jön máskor. 😊
2017. jan. 23. 05:54
Kapcsolódó kérdések: