Beágyazódás? Vagy mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A véleményeteket kérném. Az utolsó mensim első napja dec. 15. Párommal jan. 5 és 6-án voltunk együtt. 10-én volt egy csepp pecsételő vérzésem. Szombatra nem várom. Vajon az a vér mi lehetett? Köztes vérzésnek késònek találom, mensinek pedig még semmi jele..2017. jan. 12. 06:16
12/33 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. De tesztelni nem merek még mert 25-ös tesztem van. Állandóan azt érzem hogy meg fog jönni, van mikor úgy érzem hogy folyik. Aztán semmi. :D 11-12 nap telt el az együttlétektől. Vajon mikor tesztelhetek már?
2017. jan. 17. 07:10
13/33 anonim válasza:
Ha 25os teszted van még várj, foleg ha xepil. Nagy eséllyel lesz negativ es csak idegesitene. 5-6i együttlét eredményét meg nem mutatna biztosra a teszt. Olvasok itt sok pozitív eredményt aztán megis megjön nem várt. En ha Te volnék péntek reggelnel korabban nem tesztelnek. Drukkolok nagyon!!! Az a 10en jelentkező verezgetes beagyzodas kezdete is lehet 😊 mindenkeppen irj mizu!!! Esetleg azota valami?
14/33 A kérdező kommentje:
En is a pentek reggekre gondoltam. Pregimaxom van. Azota sem jott meg, bar mindig ugy erzem hogy na majd most! :D Sokat jarok pisilni, ma mar 4x voltam. Minden alkalom egy retteges, nehogy azt lassam hogy verzek. :D
2017. jan. 18. 07:38
15/33 anonim válasza:
Átérzem! Igy ahogy irod, rettegés, hogy megjött-e?! 😋 En is mindig felek :D volt pe-d, érezted? Bocsi ha mar irtad csak most nem emlékszem...
16/33 A kérdező kommentje:
Sajna nem szoktam erezni. :(
2017. jan. 19. 05:35
17/33 A kérdező kommentje:
Ma reggel a 25ös pregimaxom negativ. Ez mar a 37. ciklusnapom. Mi a fene lehet?
2017. jan. 20. 05:21
18/33 anonim válasza:
:(:(
Fogalmam sincs. Az nem lehet, hogy 10en volt ovud es a tuszorpedestol volt a pecsetelo verzesed? Ha igen akkor meg par nap van mensiig. VAGY a 10i ovubol lehet baba is. Olvastam mar olyat, hogy ovu elott napokkal valo egyuttletbol fogant. Ekkor viszont meg nega a teszt. Meg mindig barmi lehet. Drukkolok!!! En is most napokban nem varom de sztem meg fog jonni mert semmi furat nem erzek, tapasztalok. :(
19/33 A kérdező kommentje:
En is azt szamolgattam hogy ez a verzio is lehetseges amit te is irsz. Mensinek semmi jele meg mindig csak egy jalvany barna folt volt a beteten.
2017. jan. 20. 14:23
20/33 anonim válasza:
Igen, ez is benne van. Végülis holnap mar egy hete késik. Van valamilyen folyasod? Ha ez mas,mint mensi előtt akkor sanszos a baba 😊 legalabbis a nagy átlagnál 😊😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!