Mennyire helyezitek előtérbe a meddőségi kezeléseket az életetekben? Mi az, amit még megengedtek magatoknak, vagy nem? (Nem anyagilag. )
Figyelt kérdés
Pl. nyaralást idén nem foglalok előre, nehogy emiatt maradjon el egy inszem. Vagy nem szeretem, ha a férjem szaunázik...2017. jan. 6. 20:56
1/5 anonim válasza:
Hát, amire az orvos azt mondta, hogy tilos (forró fürdö, szauna, cigi, es hasonlok) azt nem csináltuk. Egyébként más szempontból nem változtattunk az életünkön. Nyaralás is volt.
2/5 anonim válasza:
Nem konkrétan meddőséggel kapcsolatban, hanem általánosságban válaszolok, ha nem baj. Én szeretek egyszerre egy dologra koncentrálni és akkor 100%-osan odatenni magam. Nálad pl elvárnám a férjedtől, hogy ő is tegyen meg mindent az ügy érdekében.
Saját példámat inkább nem írnám le, mert eléggé provokáló lenne a többségnek.
3/5 anonim válasza:
Mindent megtettünk érte, amit csak lehetett; úgy, hogy egyébként minimálisan zavarja meg az életünket. Nekünk lombikok voltak. Döntöttünk már nyaralás vagy lombik között a nyaralás javára. Szükségünk volt a kikapcsolásra ebből a mókuskerékből; nem is lehet ezt másként. Nem lett belőle katasztrófa, sőt, az azt követő lombik sikerült is!
4/5 anonim válasza:
Mi 3 évig álltunk meddőségi kezelés alatt, gyermekünk nem született. Ezalatt a 3 év alatt kb semmi mást nem csináltunk, nem nagyon szerveztünk programokat, nem jártunk el itthonról, nem edzettem, nem ittam alkoholt ünnepekkor sem, Férjem csak langyos vízben fürdött stb. A lényeg, hogy a végén már azt éreztem nem is élünk. Novemberben feleszméltem, azóta próbálok visszatérni az életbe, nem voltam orvosnál sem. Már most sokkal jobban érzem magam.
5/5 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy két lombik között 3 hónapot ki kellett hagyni és olyankor adtunk az életnek. Elutaztunk, jókat ettünk, ittunk, csak így lehetet összeroppanás nélkül csinálni. De amikor eljött a kezelés csak az létezett, jó érzés is volt, hogy olyankor minden csak a leendő babánk körül forgott. Egy ilyen utazásból hazatérve 3 inszemináció után az 5. lombikkal megfogant a kisfiunk.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!