Mit tehetnék, hogy teherbe essek?
Július óta próbálkozunk a babával a párommal de eddig sehol semmi. 2 vetélésem volt és eddig mindig teherbr tudtam esni egyből. Altforalle tablettát júniusban hagytam abba. Kb 2 hónapig szedtem. Mit tehetnék, hogy teherbe essek? Miket kéne ennem/szednem?
Én 20, a párom 26 éves
Terméketlen a párod.
Vizsgáltassátok ki.
Szia!!!
Nem tudom hallottál e már a trimeszterről?Ez egy várandós vitamin,ami sok anyukának segített már teherbe esni.
Babát tervezel? Babát vársz?
A Trimeszter várandósvitamin a világon egyedülállóan, a fejlődési szakaszoknak megfelelően, valamint a várandós, és babát tervező nők szükségleteinek figyelembe vételével lett összeállítva. Így olyan készítménycsaládot kínálunk, ami már a baba tervezésének időszaktól kezdve, a várandósság 3X3 hónapja alatt segíthet neked a boldogabb, nyugodtabb tervezésben, és a babavárás 3 trimesztere alatt, változó összetételével.
A másik a méhpempő ami még eszembe jutott.
És ellenőrizd mikor vagy termékeny erre van külön "termékenységi teszt" patikában kapható.Ilyenkor érdemes a legjobban összpontosítani a babára :)
Sok sikert nektek
A trimeszter sok olyan anyukának segített már akik elvetéltek,vagy több éve próbálkoznak.
Ellenben ki kéne vizsgáltatni mi okozta a vetéléseket.Esetleg ciszta?Ismerősnek az volt,és gyógyszerrel szívatták fel.Én megpróbálnám a trimesztert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!