Véleményeznétek a 21. napi véreredményemet? Csak hétfőn jutok el a dokimhoz. Tudom, hogy nem valami jók.
TSH 2,54
Szabad T3 2,29
Szabad T4 0,78
anti-TPO 3,11
prolactin 7,32
LH 17,4
FSH 4,8
progesteron 2,4
Estraidol 483,0
tesztoszteron 2,74
nem akarok erősködni,te tudod,hogy mennyire akarsz gyereket,lehet,hogy ráérősen,de ha mihamarabb szeretnél,akkor kelleni fog a gyógyszer is,és még azzal is vagy fél év,de lehet,hogy több,mire össze szokott jönni.
nekem 8 hónap volt,pedig pco-m sincs csak IR-es vagyok.
Az ismerősöm,aki pco-s több mint egy évig szedte mire terhes lett,és az első el is ment,csak a második jött össze.
Kicsit nézz utána fórumokon,hogy miket írnak a nők,meddig próbálkoznak úgy is,hogy mindent betartanak és gyógyszert is szednek.
Persze, de nem mindegy az érték sem, sem hogy hány kiló, milyen testalkata van, mennyi a testzsírszázaléka, mennyit kellene fogyni, sportol e, ha igen mit, mennyit. A nem tudok lejönnit úgy értettem higy ha valaki elkezdi vajon abba hagyhatja e az életben. Nekem van 2 gyermekem, igazából nem sürgős. Úgy értem biztos előbb utóbb jönni fog. Megértem azokat is akiknek esetleg még egy sincs/sem volt és azt az utat választották.
Köszönöm a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!