Véleményeznétek a 21. napi véreredményemet? Csak hétfőn jutok el a dokimhoz. Tudom, hogy nem valami jók.
Figyelt kérdés
TSH 2,54
Szabad T3 2,29
Szabad T4 0,78
anti-TPO 3,11
prolactin 7,32
LH 17,4
FSH 4,8
progesteron 2,4
Estraidol 483,0
tesztoszteron 2,74
2017. jan. 4. 13:50
1/24 anonim válasza:
a tsh-d kicsit magas,erre már jó lenne gyógyszer.
nem volt ovud,alacsony a progeszeronod.
3. napi vérvételed nincs?
2/24 A kérdező kommentje:
De van, de az előző ciklusból, mert közben dokit váltottam. Gondoltam hogy nem volt, ahogy bogarásztam a neten, pedig 12 napon volt egy 14 mmes tüsző... És a 2 clostys hónapom. Azzal a tüszővel mi lett??? :( Milyen gyógyszerre gondolsz? Nem értek hozzá.
2017. jan. 4. 16:48
3/24 anonim válasza:
Valószínűleg a pajzsmirigy értékedre gondol, 2,54 a TSH-d, van olyan doki, aki erre már pajzsmirigyhormon gyógyszert javasol, mert a teherbeeséshez az 'ideális' érték 1 és 2 között van.
4/24 anonim válasza:
L-thiroxin vagy letrox.
beírnád a 3. napi eredményeidet?
egyébként ezzel ne nőgyógyászhoz menj,hanem endokrinológushoz,ez az ő szakterületük,meglepődnél,hogy a nőgyógyászok mennyire nem értenek hozzá.
5/24 A kérdező kommentje:
Prolactin 8,62
Lh 7,3
Fsh 3,9
Estraidol 36,0
Tesztoszteron 1,2
Cirtisol 201,3
2017. jan. 9. 14:56
6/24 anonim válasza:
ja,hogy neked PCO-d van...kezelik,vagy most derült ki? akkor ezért nincs peteérésed.
ezt kezelni kell,hármas kezelés van rá
-ir diéta
-gyógyszer
-sport
7/24 A kérdező kommentje:
Igen, ebben a hónapban nem érett meg pedig volt domináns tüsző. Most fogok terhelésre menni. 2 hónapja barátcserje, myo inositol, vitaminok. Konkrét gyógyszer a véreredménx után várható. Mennyi idő alatt jöhetek helyre? Alapvetően túlsúlyom nincs, 65 kg vagyok, sportos.
2017. jan. 9. 18:34
8/24 anonim válasza:
ez változó,ha betartod a hármas kezelést jól reagálsz a gyógyszerre is,akkor kb fél év,de van akinek egy évnél is több. nekem 8 hónap után sikerült teherbe esni a kezelés elkezdése után.de egy ismerősömnek csak lombikkal jött össze,úgyhogy egyénfüggő.
9/24 anonim válasza:
nem minden pco-snak van túlsúlya
10/24 A kérdező kommentje:
Hát ennek nem örülök ugyanis már egy éve próbálkozunk.
2017. jan. 9. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!