Lombik költségekben jártas valaki?
Figyelt kérdés
Csak önköltséges donor lombikra mehetünk.Aminek a beültetés díja 450.000ft + gyógyszerek vizsgálatok bejárást stb.... Kb még 400.000ft, de mi van akkor ha nem sikerül elsőre? Másodjára is ezek a költségek?2016. dec. 8. 13:46
1/6 anonim válasza:
Igen, a költségek ugyanazok.
Gyógyszerek ára változhat, attól függően, hogy hogy reagál a szervezeted, miből mennyi kell.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyan OEP-es lombikok voltak eddig, de azok is elég változó gyógyszerköltségekkel. Volt, hogy a gyógyszerek kijöttek 100.000-ből, de a legutolsó pl. 250.000. körül volt.
Egy magánklinika, magán tarifája pedig fix.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, sikertelenség esetén ugyanezekre a költségekre számíthattok, ha nem többre. ..
3/6 A kérdező kommentje:
És azt jól tudom, hogy a Kaáli beültetése 450.000ft + gyógyszerek 100.000-250.000ft ig. Átjárhatósági 40.000ft leszívás fogalmam sincs..... Ezek a 450 felett mind plusz költség?
2016. dec. 8. 14:27
4/6 anonim válasza:
Leszívás, beültetés benne van az árban szerintem.
Fagyasztás ha lesz, az még költség.
5/6 anonim válasza:
Ja, és átjárhatóságit csináltasd meg tbre. Amit lehet, csináltass tbre.
6/6 anonim válasza:
Amit nekünk nem mondtak, de fontos lett volna: a gyógyszereket a 12 hétig szurni, szedni kell, ha megmarad a baba. Bár ezt magamtól is gondolhattam volna, mégsem gondoltam, annyira csak a beultetesig beszélnek erről az emberek. Én a 9. héten elveteltem, és heti 60ezer volt a gyógyszer és az orvos maganrendelese(20e). A stimu kb. 300-350 volt, és a továbbiak durván meg 300e a 9. Hetig. Ha a 12.hetig végig sikerül vinni, akkor kb 1 millaban van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!