Ha szept 30-án és utána okt28- án jött meg akkor most 30 án jön meg? Ezek hány napos ciklusnak felelnek meg?
Az előző ciklusod 29 napos volt. Na és akkor ebből most szerinted ki fogja megmondani neked, hogy mikor jön meg a következő?
Tudod én lassan 20 éve menstruálok, de még azóta sem volt napra pontos ciklusom. Átlag 24-25 naponta jön meg, de megjött már 22 napra, meg 29-re, sőt 30 napra is.
Amikor babát terveztünk, akkor a leghosszabb ciklusomat, vagyis a 30 napot vettem figyelembe és a 31. napon teszteltem, tök egyértelmű pozitív lett. De mivel átlag 24-25 napról beszélünk, így nagy valószínűséggel már a 25. napon is teszteltem volna pozitívat.
De milyen hosszú ciklusaid voltak előtte? Mielőtt először terhes lettél? Nézd azt az átlagot.
Meg ha más támpont jelenleg nincs, akkor ha 29 napra nem jön meg, akkor a 30. napon csinálj reggeli első vizeletből tesztet. Az azért már elég biztosat mutat.
Akkor csinálj holnap egy tesztet, vagy holnap után.
De egyébként az sem biztos, hogy terhes vagy. A tüneteidet legalább annyira okozhatja maga a menzesz, mint terhesség.
Sőt, az is lehet, hogy sem megjönni nem fog a vérzésed, sem terhes nem vagy. Simán lehet, hogy valami miatt nem tud megjönni a vérzésed. Kellene egy kivizsgálás szerintem, ha nem jön meg, de terhes sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!