Vannak meg olyanok rajtam kivul, akiknek a palastfu tea ivasa nem valt be?
Nalam nem.
Sajna nem valik be mindenkinem. Ahogy A tobbi gyògy"cucc" sem!:)
Nekem se vált be, csak pont fordítva: 27 napos után 52 napos lett a ciklusom, és peteérésem sem volt a következő ciklusban, ami meg 23 napos lett.
Ebben az időszakban ugye esélyem se volt teherbe esni, ráadásul óriási csalódás volt, hogy nem jön meg, és még sincs baba. :(
Gyogyteak kozul egyik sem vàlt be.:/ en ilyen szerencsètlen vagyok!
Nekem E vitamint es Bkomlex vitamin vàlt be.:( 1$
Hogy ittad a palástfüvet? Végig, vagy csak a ciklus második felében?
Hormonháztartás rendberakására szerintem a progeszteronkrém a leghatásosabb...
Nekem bevált, 6 hónapg ittam, ovuláció után 2 hétig. Először kicsit megkavarta a 31-32 napos ciklusomat, de a 3. hónapra szépen beállitotta 28 naposra, óramű pontossággal. 6. próbálkozásra itt a bébi a pocakban.
Folsavat, E és D vitamint végig szedtem,de amit még nagyon ajánlok az a halolaj. Omega 3-t tartalmaz, és mivel sajnos nem eszek halat, nekem ez nem volt meg. utolsó hónapban elkezdtem szedni és bingo :)
Nekem nagyon összezavarta a ciklusomat anno. Megnyúlt, pecsételtem, a normál ciklusom a feje tetejére állt.
Nekem a méhpempő vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!