Pco-s vagyok es olvastam valahol hogy segit teherbeesni a palastfu es a cickafark keverek marmint ha összekeverem es ugy iszom. Valaki próbálta igy inni es segített neki mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
#December29
2016. júl. 5. 19:37
1/10 anonim válasza:
Baratcserje palastfu is jo kombó!
2/10 anonim válasza:
Nekem ezzel sikerult teherbe esni. Nezz utana a neten, hogy melyiket kell a cjklus elso feleben es melyiket a masodikban inni, mert ugy nagyobb a hatasa. Sajnos en mar elfelejtettem, reg volt. Mielobbi babasodast.
3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom azt szeretnem tudni hogy egyszerre lehet inni mindkettőt?
2016. júl. 5. 19:50
4/10 anonim válasza:
Lehet persze egyszerre is inni, ugy is segit, artani tuti nem artasz vele, csak a cickafarkat nem szabad terhesen inni.
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem egyszerre, hanem külön kell fogyaszani. Tehát első 14 nap cickafark, utána palástfű. (vagy fordítva, pontosan nem emlékszem)
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem eleg hosszú ciklusaim vannak. Akinek hosszu ciklusai vannak kb hanyadik napig itta a cickafark teát?
2016. júl. 5. 20:04
7/10 anonim válasza:
Inkább a barátcserjét ajánlom! Nevelőanyám itta a palástfűt és a cickafarkot, bár nem egyszerre és semmit nem használt.
8/10 anonim válasza:
Cickafarkat ovuig. Masnaptol palastfuvet menzeszig.
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat!
2016. júl. 6. 08:11
10/10 anonim válasza:
Utolsónak van igaza: cickafafk ovuig, palastfu mensiig. A cickafark az ösztrogén termelésre hat, a palástfű a progira + vérzés csillapító és segíti a beagyazodast. Ha nega a teszt a nemvárt napján, abba kell hagyni! Nekem bevált, második hónapban terhes lettem. Igaz, nem vagyok pcos, de másfél évig nem jött a baba.
Cickafark napi 1 csésze reggel, palastfu napi 2 csésze reggel és délután. Ha este iszod, sokat fogsz éjjel pisilni :))
Sok sikert, és drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!