Miért nem tudok teherbeesni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve próbálkozunk párommal. Nagyon szeretnénk már gyereket. De valamiért nem akar összejönni. Voltunk orvosnál és mindkettőnk makk egészséges. Elvagyunk keseredve :( Segítsetek. Én 28 éves vagyok párom pedig 30 éves.2016. nov. 6. 20:02
1/10 anonim válasza:
Figyelj mi is két évig próbálkoztunk,úgymond már felakartuk adni...az az igazság ha rágörcsölsz annál nehezebb..nyugi,sajnos majd akkor jön össze mikor eljön az ideje meg mikor nem számítasz rá...kitartás!37hkm
2/10 anonim válasza:
Ha makk egeszsegesek vagytok akkor inkabb valami psziches ok lehet. Vagy a ragorcsoles, vagy mondjuk melyen valamelyikotok nem all meg keszen igazabol,vagy felelem a karrier elvesztese miatt, gyerekkori dolgok,parkapcsolati gondok esetleg.. barmi
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 6. 21:12
4/10 anonim válasza:
Ha tényleg minden ki volt vizsgálva és semmi bajotok akkor keressetek meddőségi központot és inszem vagy lombik.
5/10 anonim válasza:
mit jelent az,hogy voltatok orvosnál?
pontosan milyen vizsgálatok voltak?
-pajzsmirigy
-hormonsor
-inzulin rezisztencia
-pcos
-endometriózis
-petevezeték átjárhatósági
-spermiogram
-genetika
-trombophilia
-immunológia
ezek mind megvoltak?
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő :)
Igen a fesoroltak közül mindegyiket megcsinálták.
2016. nov. 7. 05:45
7/10 anonim válasza:
laparod is volt? mer az endometriózist teljesen csak úgy lehet kizárni,és ha ezek mind megvoltak,akkor nem nagyon van más.
Nk ölősejt vizsgálat esetleg?
8/10 anonim válasza:
Biztosan van valami probléma, ha nem sikerült teherbe esni, csak az orvostudomány még nem tart ott, hogy felismerje. Ettől függetlenül nektek is lehet segítség: inszemináció, lombik. Minél előbb vágjatok bele, az is hosszú folyamat.
9/10 anonim válasza:
2 és fél éve próbálkoztunk igazából már feladtam. Augusztus végén volt az esküvőnk én egy hónapra elköltöztem a helyszínre, tök ideg voltam mert két teljesen különböző család ott találkozott először. (full ateista a családom a férjemé totál vallásos)és másnap utaztunk a 6 napos nászútra, ahonnan már hárman értünk haza :) Esélyem sem volt rágörcsölni igazából már majdnem 3 hete késett mire tesztet csináltam mert annyira nm hittem hogy baba lehet pont akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!