AgiesJ kérdése:
Érdeklődök, ti hogyan kaptatok időpontot Kőrösi Tamás dr. Úrhoz?
Figyelt kérdés
A IV. Sikertelen lombikon vagyunk túl, eddig a Bp. I Kaaliba jártunk. Nagyon sok jót hallottam Kőrösi Tamás dr. úrról, de sajnos a győri Kaálitól nem kapok időpontot, pedig mar lassan egy éve próbálkozok! Aki már járt nála, hogyan sikerűlt bekerülni hozzá? Bármilyen tanácsotok van, kérlek írjátok meg!#időpont #Korosi Tamas
2016. nov. 3. 10:05
11/12 anonim válasza:
Nem,ő is már februar óta próbálkozott,amikor május elsején sikerült időpontot kapnia.(volt akire hivatkozzon valószinű ez is segített ) Egyébként ő már járt hozzá 3 éve,mikor a kisfia sikerült.Nyilván ez is számított.
Próbálj meg hozzá valami ismeretségen keresztül bejutni,mert ezek szerint tényleg nehéz.
Amúgy pedig úgy tudom az előző év óta betegséggel küzd a doktor úr és ezért amúgy is korlátozott számban dolgozik csak.
Van egy pesti ismerős orvos,akihez ismerősöm járt őt tudom még szívből ajánlani.
12/12 A kérdező kommentje:
Ó,beteg?! De sajnàlom! Benne volt minden reményem! Ki az a pesti orvos?
2016. nov. 5. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!