Lombikos konzultációra már lassan egy hónapja nem adtak ki új időpontot: normális ez? Mikor kapok végre?
Győr: Kőrösi dr.
Kezdek aggódni............
Ennyi idő bejutni hozzá? Napi 2* telefonálok már hetek óta, és nincs új időpont..........
Szia!
Igen, teljesen normális ne aggódj! Én lassan 1 hete telefonálgatok, de nem szabad feladni. Ő a legjobb orvos. Múlt héten kérdeztem az andrológusunkat, Dr. Kopa Zsoltot, hogy Pesten ajánlana valakit, vagy Győrbe menjünk a Kőrösi dokihoz. Azt mondta ő a legjobb. Kolléganőm ugyanebben a cipőben van, mi erősítjük egymást folyamatosan. Ő már a 3. konzultációra megy, de minden alkalommal sokára kap időpontot. Azt mondja, hogy azért, mert aki már a beültetésre vár és peteérése van, azok nem várhatnak, ők mennek a beültetésre. Ha ők fogynak, akkor oszt időpontokat nekünk újaknak. Nektek első baba lesz? Ha gondolod írj privit, tarthatjuk a kapcsolatot :)
Sziasztok! Bocsi most nézem hogy nem is válaszoltam!! Ne haragudj! :-) Ezer felé vannak a gondolataim az óta is.......... Örülnék ha tartanánk a kapcsolatot :-)
Második válaszoló: én egy hónapig telefonálgattam naponta 2*, és berágtam, majd kértem a Boga dr-hoz időpontot. Kb. egy hónapra rá kaptam, dec. valahányadikára. Most várom hogy megjöjjön talán hétfőn; és másnap kezdem a szurikat :-) Márciusban már terhes leszek:-)))))))
Örülök hogy Boga lett az orvosunk egyébként; nagyon alapos ő is.
Nem, sajnos nem sikerült az első. Két babócát kaptam vissza 3 naposan (két hat sejteset).
Van egy fagyasztottunk, érte visszamegyünk nyáron.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!