Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez az ébredési "hő" normális?...

Ez az ébredési "hő" normális? 35,8 és 36,3 közt váltakozik szinte mindig.

Figyelt kérdés

Ez az első hónap,h elkezdtem m érni a hőmet reggelente.

A menstruácAióm 1 napjától kezdve mérem,de nem tudom hogy normális e? :/ a hőm 35,7 és 36,3 között ingadozik.egyik naprol a másikra ekkora a különbség.nekem ez

soknak tünik.Vagy mekkora lesz a különbség ha bekövetkezik az ovu? (most még a 11. napon járok)

Másik,h azt olvastam a 36,2 alatti hő utalhat pajzsmirigy problémára,ezért kicsit megijedtem. Nektek milyen magas az alaphőtök?

2013. okt. 25. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is kb ilyen volt, alacsonyabb, mint az átlag, igaz 36,3-ig nem ugrott fel.

Utána volt egy nagy kiugrás, aztán megint lement, de akkor már nem ilyen alacsonyra.

De nincs túl sok tapasztalatom vele, mert az első hőmérőzős hónapban összejött a baba (előtte 9 hónapig nem) :D

2013. okt. 25. 17:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez kicsit megnyugtat :)

És gartulálok :))) Remélem mi sem várunk már sokat :)))

2013. okt. 25. 17:56
 3/9 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Az alacsony alaphő tényleg pm problémára utalhat, de megijedni nem kell tőle, el kell menni endokrinológushoz, egy vérvételből megállapítja hogy tényleg gond van-e vele, és ha igen, akkor kapsz egy komoly 150 forintos gyógyszert, amiben pont az az anyag van, amit a pm nem tud előállítani. A pm alulműködés megakadályozhatja a teherbeesést, ezért ha régóta nem sikerül a baba, érdemes lenne elmenned erre a vizsgálatra.

Ovukor úgy tudom legalább 0,5 fokot felugrik a hő, és fent is marad kb mensiig.

De az is lehet, hogy csak nem jó a hőmérőd, vagy nem jókor, nem jó helyen vagy nem jól mérted. :-)

2013. okt. 25. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Reggelente,digitálissal,hónaljban csipogásig szoktam mérni. Olvastam,h 5 prcig kell a digi hőmérővel,így ma reggel kivártam,és a csipogástól számitva felment 36.0-rol 36.2re. akkor most ez a jó eredmény? (tudom,honaljban sem a legjobb,de igy kezdtem el,már igy csinálom végig.):)

Szerintem a hónapot kivárom,ha a hő ilyen marad,megkeresek egy dokit :)

2013. okt. 26. 07:50
 5/9 Manka68 ***** válasza:

Hát a digitália nekem mindig 36,5-öt mutat akár lázas is lehetek. Kipróbáltam úgy hogy megmértem egyszerre azzal és a hagyományossal. :-)

Szerintem a következő hónaptól inkább hagyományos hőmérővel és ne hónaljban mérd. A mostaniból pedig ne vonj le komoly következtetéseket.

Mielőbbi babásodást kívánok!

2013. okt. 26. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Hónaljban mérve sajnos semmire sem mész az eredményekkel, itt tized fokokból kell következtetéseket levonni, de hónaljban még attól is változik a hő, ha pl a fejed fölé emeled a kezed...vagy takaró alatt vagy, stb. A digitális nekem teljesen jól mér, annyi a titka h nem kell foglalkozni a csipogással, én mindig kivárom az 5 percet.
2013. okt. 28. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:

hát,azthiszem köv honapban nem honaljban mérem mjd. :/

bár 1 hete 5 percig mérem és nem ment 36,3 alá. Viszont nagyon peteérés/ovu sem akar mutatkozni,18.napon vagyok. A ciklus.hu behuzta a 12.napra,de szerintem az nagyon korai.mult honapban 20.nap körül volt.

2013. nov. 1. 10:50
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

eddig igy néz ki :/

vélemény? tudom korai még...

2013. nov. 1. 10:52
 9/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Hát ez nagyon cikkcakkos, de mintha egy kicsit magasabb értékek lennének kb a 14-ik naptól. Valószínűleg akkor megvolt az ovud, Ha volt akció, van esély a babásodásra. :-)

Mindenesetre a következő ciklustól (ha lesz) válts mérési módszert/hőmérőt hogy pontosabb értékeket kapj.

Drukk, hogy már ne is kelljen! :-)

2013. nov. 2. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!