Pcosom van meg ir. Az endo dokim inofolict meg d vitamint irt fel. Diétát! Mik tapasztalat teherbeesésileg?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 14:33
1/5 anonim válasza:
Gyógyszer (merkformin, inofolic), diéta és mozgás mellett fél év után teherbe estem spontán. Szigorúan tartottam minden előírást.
2/5 anonim válasza:
Sz. Ért sem er. Le vannak fizetve az orvosok azért írnak inofolicot. Metformin után szabályos ciklusaim lettek. Ki volt a doki? Gyanúsan hasonlít az enyemre..
3/5 A kérdező kommentje:
Enyém dàniel làszló, tiéd?
2016. nov. 3. 06:11
4/5 anonim válasza:
Nekem tekse irta fel az inofolicot en is mindent tartok meg sem jon ossze januar ota....akkor volt egy missed abom.pcos vagyok.euthyloxot bromot merckformint d vitamint inofolicot is szedek de semmi
5/5 anonim válasza:
60tasak mire elfogyott jött a siker! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!