Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hormonvizsgalat eredmenyben...

Adrienn101 kérdése:

Hormonvizsgalat eredmenyben segitseg?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem helyettesiti az orvos valaszat, de oda meg nagyon sokara megyek. Ha esetleg valakinek volt hasonlo vizsgalata es tudja melyik ertek jo vagy nem jo, nagyon kerem segitsen analizalni a leletemet. Halas koszonet

2016. okt. 28. 21:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg annyit elarulsz nekem mi az a 3 PCOS kezeles?
2016. okt. 28. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Az lh fsh arány ciklus második felének megfelelő. A prolaktinos az ami magasabb mint kéne.
2016. okt. 28. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsolni hogy csináltass egy vérvételt majd a ciklus 3.napján is! 👍 :)

Illetve inzulinrezisztencia vizsgálatot is!

Illetve a párodnál egy spermium vizsgálatot.

Ezekből tud kiderülni nagyon sokminden :)

7-s voltam

(mondtam hogy a 20.napra nem biztos hogy vonatkozik az lh/fsh arany)

A prolaktint ha magasnak találja majd az endo dokid, akkor arra is van gyógyszer.

Amit tudok ajánlani: Baratcserje kapszula. Rendezni tudja a magasabb prolaktin szintet 👍

2016. okt. 28. 22:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseged! :)
2016. okt. 29. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem magas a prolaktinod,hanem tökéletes.A progeszteron lehetne magasabb de nem rossz.Az LH és FSH-t nem nézik a 20. napon hanem a 3-5. napon nézik,ezért az most itt a te esetedben nem mérvadó,viszont mindenképp csináltass egy 3. napit.Ezért nem is kell most a pco szóra figyelned,mert az a te esetedben egyáltalán a megadott eddigi adatokból nem áll fenn.A TSH-d jó.A tesztoszteron megfelelő arányú.Ésaz össztradiol is,de az is a 3. napon mérvadó.Mielőtt belevágnál komolyabb kivizsgálásokba a 3. napi vérvételen és az inzulinrezisztancia vérvételen kívül,előbb a párodnak kell egy spermatogram,mert ki kell zárni hogy vele minden rendben van.37 éves vagyok és 7 éves tapasztalattal,azóta szeretnénk babát.Nekem a prolaktinom magas /945/ Bromocriptint szedek rá és más probléma már nincs.
2016. nov. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!