Hormonvizsgalat eredmenyben segitseg?
Az Lh 2x magasabb mint az Fsh. Ez PCOS-re utal.
Inzulinrezisztencia van-e? Érdemes megcsináltatni a terhelést, mert a PCOS inzulinrezisztenciával együtt jár sajnos.
A Tsh alapból jó, viszont a teherbeeséshez 1 körül a legjobb. Én úgy gondolom, hogy a te értéked is jó.
A progeszteron attól függ hanyadik napon volt a vérvétel
Elmentem dokihoz sok dikertelen probalkozas utan es eleg fura tunetek miatt! 8 honapja probalkozunk es 36 eves vagyok! A tuneteim iszonyatos mellfajas minden nap, es mint ha jobban hullana a hajam!
Ezek szerint igy eselytelen a teherbe eses??
Koszonom valaszaitokat!
Akkor viszont a progeszteron nem rossz, lehetett ovulációs!! :)
Viszont az LH/FSH arányra adott valaszomat még ne vedd készpénznek, azt a ciklus 3.napján szokták jobban nézni és ha akkor van ekkora eltérés, akkor az biztos PCOS. Azt viszont nem tudom hogy a 20.napon is érvényes -e
Eddig csak én valaszoltam :). Mondom, várd meg míg más válaszol, mert igy hogy a 20.nap csináltattad, az Lh/fsh arányra vonatkozó rész lehet más értelmezést nyer.
És dehogy esélytelen!! Ha tényleg PCOS lenne, akkor arra ott a 3-s kezelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!