Kotomoto kérdése:
Mivel lehet novelni a petesejtek számát es az Amh szintet? Valamilyen injekcioval? Van olyan akinek sikerült teherbebeesni alacsony petesejt számmal?
Figyelt kérdés
Alacsony Petesejt szàm2016. okt. 24. 13:10
21/33 Manka68 válasza:
Mi nők több millió petesejttel a petefészkünkben születünk, amiből kamaszkorunkra pár százezer marad (a többivel nem tudom mi történik, erről nem találtam semmit, gondolom elhal). Ebből a néhány százezerből havonta 1-2 érik meg. Ezt lehet látni az ultrahangon.
Nem is magát a petesejtet, mert az mikroszkopikus méretű, hanem az éppen érőfélben lévő tüszőt.
Csak az AMH érték mutatja meg, mennyi a tartalék.
22/33 anonim válasza:
Szoval akko nem kell elhinnem a dr nőnek hogy làtott 5 petesejtet vagy tüszőt....inkàbb highyem el amit au internet ir??? Ez nekem egy kicsit èrdekes.....nekem nem a tartalékot nézte hanem hogy mennyi van jelen pillanatban....
23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem amit a doktorno làtott es mondott akkor biztos ugy van
2016. okt. 31. 08:39
24/33 Manka68 válasza:
Szerintem félreértetted amit a doki mondott. Legközelebb kérdezz rá nála. :-)
25/33 anonim válasza:
Azon mit lehet fèlre èrteni hogy jobb oldal 1 pete bal oldalt 4 petesejt? Ezt egy sìk hülye is felfogja. Mèg nekem is sikerült.......
26/33 Manka68 válasza:
Azt, hogy ez nem az összes petesejted, hanem ami abban a ciklusban épp érik. Az AMH érték pedig azt mutatja, hogy mennyi a tartalékod egész hátralévő életedre. A két dolognak nincs köze egymáshoz.
27/33 anonim válasza:
Jaaaaaa....na ezt jol elbeszeltem akkor. Igen. Ezt tudom. De a dr no keveselli ezt az 5 db ot ami volt. Azt hogy mennyi lehet meg hatra na azt meg nem neztek. Az a jovo zeneje....
28/33 A kérdező kommentje:
Pozitivat teszteltem :) alacsony amh szinttel termèszetes uton
2016. nov. 6. 23:59
29/33 anonim válasza:
Jajjj de jooooo. Gratulalok! Vigyazz magatokra!
30/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönom:))
2016. nov. 7. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!