Clostylbegiet+ érett petesejt!? Bővebben lent!
Sziasztok! Segitsegetekre lenne szükségem,aki volt hasonló helyzetben!
PCOS-em van nem volt peteeresem a fog gatlo szedese utan kb 6 hónappal teljesen elmaradt a menstruaciom,kaptam duphastont,most 2hónapig megjött 1.hónapban 33.napra a 2.ban pont 28.napra...orvosom Clostyt írt fel havi 5.napjától (szept.12én jött meg) 5napig 1x1db-ot! Ciklus 11.napján mentem vissza UH-ra és látott egy 17mm-es tüszőt,mondta h na most próbálkozni,szombaton ismét UH!Apával együtt is voltunk,éreztem h szurkál a petefészkem! Szombaton állítólag 19mm-es volt,és megrepedt a dokim szerint szerintetek sikerülhetett teherbe esnem?! Hasszurka meg mindig megvan,de a hőm ma reggelre nagyon leesett,bizom benne hogy fog felmenni! ! Lehet ebből még baba? Valaki hasonló helyzetben járt? Elnézést ha hosszú lett,de mindent leírok inkább! Jaj és október 9-10re nemvárom! Szép napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!