Ha már lenne egy gyermeketek, de nem jönne össze a 2. ,
elmennétek kivizsgálásra?
11/18 A kérdező kommentje:
Én voltam vizsgálaton, velem minden rendben.
Az én esetem speciális, mi 7 éve szeretnénk,ha végre összejön,befejeztem.Hálát adok az életéért és hogy megadta ami másnak természetes(persze nagyon sok mindenkinek sajnos nem) és boldogan élnék.Még 37 éves is vagyok.De ezt csak azért írtam le hogy lásd más szemszögből is a dolgokat.Sok sikert a babákhoz egyébként! :)
2016. okt. 20. 20:37
Mindenkitől ezt hallom: minek töröd magad ha már van egy gyermeked? Miért nem adjátok fel? Nem tudom mikor adnám fel, 3 éve 5 inszemen és 2 lombikon túl még nem tudom feladni, nagyon szeretnék egy kistesot ..
2016. okt. 20. 20:41
Elnézést a hibákért,javított a telóm.babákhoz= babához.Én megértem a feleségedet.Rengeteg stressz, álmatlan éjszaka,kudarc,gyógyszerek,hízás,hangulat ingadozás,félelem.Nem ezekért élünk.Örülni kell annak amink van.
2016. okt. 20. 20:42
Első is orvosi segítséggel sikerült így nem volt kérdés hogy amikor a 2. Nem sikerült ismét orvoshoz mentünk.
A 3. Sem akart jönni,belevágtunk,de egy idő után belefáradtam h a kezelés ellenére nem sikerül.Akkor pár hónapra beletörődtünk h 2 gyerekünk lesz.Majd adtunk egy utolsó esélyt:és 16 hetes vagyok 😊
2016. okt. 21. 10:00
Elmentem! 4 éves volt a kisfiam, mikor úgy döntöttünk, jöhet a tesó, első hónapban jött, majd 6 hetesen elkaptam a bárányhimlőt a kisfiamtól, és nem maradhatott velünk a baba. Aztán nem sikerült újra, szerintem lelkileg nem voltam a toppon, a munkám is eléggé "kinyírt". Egy év után elmentem orvoshoz, pár fájdalommentes vizsgálat és Closty-val sikerült a kislányunk a 3. hónapban. :) Most 1 éves, és beigazolódott, hogy nincs velem baj, csak akkor nagyon akartam, és azért nem jött össze, mert most ismét babát várok, aki egy "felelőtlen" alkalom után fogant a mensim előtt 4 nappal. Nagyon örülünk neki, és nagyon várjuk őt is! :) 15 hkm
2016. okt. 21. 10:37
Igen, elmennek. Az sem erdekelne, hogy milyen fajdalmas vizsgalatokon kell atesnem. De mi olyan szinten szeretnenk 3 gyermeket, hogy nalunk mint vegso lehetoseg, az orokbefogadas is egy opcio.
2016. okt. 23. 08:46
De jó, hogy nem vagyok hívő, főleg nem ennyire sarkalatos, mert akkor egy gyerekem se lenne... Én elég sokat küzdöttem a második kettőért. Az elsőről azt hittem, fél év próbálkozás, aztán egy Clostilbegyt-kúra azt jelenti, nehezen jött a gyerek. Utána megtudtam, hogy az könnyen jött :) Minden relativ.
Ha a feleséged akarna gyereket, akkor igencsak szomorú lenne, hogy az istene nem ad neki, és imádkozna a gyerekáldásért. Ha ezt nem teszi, egyszerűen nem akar többet. De akkor ne takarózzon a hitével, hanem indokolja normálisan, hogy te is el tudd fogadni.
2016. okt. 23. 23:14
Kapcsolódó kérdések: