21. napi vérvétel 1,79 nmol/l progeszteron? Mit tegyek?
Úgy látom ez nagyon rossz eredmény a normális 10-82 között van.
FSH 6,4 IU/L
LH 8,0 IU/L
Ösztradiol 202,5 pmol/l
Tetszoszteron nmol/l
Endokrinológushoz menjek ugye?
Bp-en tudtok jót ajánlani?
Milyen hosszú a városlita tb alapon(Újpest-Károlyihoz tartozom ha minden igaz)
Jó endokrinológust nem tudtok ajánlani?
Ha már fizetősre kell menni,akkor szeretnék olyanhoz menni,aki jó.
Igazából engem ez a nagyon alacsony progeszteron aggaszt..
Olvastam ,hogy vannak progeszteron krémek?
Használt esetleg valaki közületek?
Jó endokrinológus kivizsgálja miért nincs peteérésed.
Hiába használnal progi krèmet atzól nem lesz ovud.
A Mensmentist keresdd fel. Ők tuti segítenek.
Köszönöm!
Úgy tűnik,hogy a Mensmentisben idén már nem vállalnak új beteget így más helyet kell keresnem.
Őszinte leszek,addig nem szeretnék várni.
Biztos nagyon jó hely meg minden,de biztosan,azért van máshol is jó endokrinológus.
Az még 3 hónap..
Ha addig nem találok vkit,fogok időpontot kérni,de így,hogy jópár lelet a kezemben van,nem szeretnék egy magánhelyre 3 hónapot várni és közben várni a sültgalambot.
Kérdező szerintem jól teszed!
A Mens mentis jó hely,kitűnő orvosokkal,de sajnos egy "gyárra" kezd hasonlítani.
Én 3 évig jártam,de nyáron elegem lett.
Úgy,hogy régi páciens vagyok több hónapra előre kapok időpontot,amikor nagyon sokat kell várnom,az orvosnak gőze sincs,hogy ki vagyok,nagyon hamar lepasszol,nem igazán figyelnek rám.
Nem tudom miért vállalnak új pácienseket,ha a régieket sem tudják alaposan ellátni.Amikor elkezdtem oda járni,menőben más volt a hozzáállás.
Úgyhogy nyáron úgy döntöttem,hogy váltok.
Dr.Harangozó Andreához járok(vagyis hát egyszer voltam) a Margit körúton.Egy kolléganőm ajánlotta,őt a babához segítette hozzá.Nagyon figyelmes volt(mint régen a Mens Mentisben),amit ajánlott az bevált,szóval legközelebb is hozzá megyek.
Biztos van még jópár endokrinológus,nagyon sok fórum van,olvasgass a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!