Inzulinrezisztencia kiderítéséhez egy 3 pontos terheléses vércukrot+inzulin értéket kell nézetni a laborban? Erre nőgyógyász vagy háziorvos adhat beutalót?
Figyelt kérdés
1 éve nem sikerül a baba, és szeretném megnézetni, vérvétel alapján, hogy minden rendben van-e.2016. okt. 12. 17:57
1/4 Manka68 válasza:
Igen, azt kell, de csak endokrinológus adhat rá beutalót (házidoki, nődoki csak cukrot tud, inzulint nem, és az nem elég). De magánlaborban pár ezer forintért megcsinálják beutaló nélkül, és az eredmény is megvan még aznap, nem kell hetekig várakozni a beutalókra, eredményre. Persze értelmezni a leletet csak endokrinológus tudja, abból sem mindegy melyik.
2/4 anonim válasza:
Diabetológus is tud adni inzulinra.
3/4 anonim válasza:
nődoki is tud adni, nekem mindig tb alapon ad, házidoki nem tud! endokrinológus is tud adni, ha tb alapon mész vérvételre vigyél magaddal citromot, bár sok helyen ma már öntenek bele hogy limonádé legyen a lötty
4/4 anonim válasza:
bocsi most olvastam el amit az első irt, én a Róbert Károlyban csináltam teljes hormonnsort és 40 000 Ft volt, szal nem pár forint... ha már elmész nézess meg mindent, prolaktin, ösztadiol, lh hormon, progeszteron... érdemes de tb alapon mert tényleg nagyon drága, ja és nekem minden gyogyszert nődoki irt fel és leleteket is ő értékelte ki, nem csak endokrinologus ért hozzá... ha jó dokit választasz ő ugyanugy érteni fog hozzá! nekem az a tapasztalatom h az endokrinologusok nem értenek hozzá, nekem csak felirta a bogyot, a nödoki hasznos tanácsokkal látott el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!