Eliza2020 kérdése:
Valyon sikerulni fog?
Figyelt kérdés
24 eves vagyok es eldontottuk a ferjemmel hogy babat szeretnenk.elmentem nogyogyaszhoz csinaltam egy teljes kivizsgalast mert a menszim bem jon meg csak 2-3 havonta.magas volt a prolaktinom 690 es nem volt ovulaciom 1 es volt a progesteron :(szedtem bromot aztan norcoluttal meghoztuk a menszit majd clostyt szedtem.ma vagyok menszi utan 14 nappal voltam ma dokibal es 4 petet latott 2 nagyot 2 kisebbet.mondta h mennjek vissza majd miutan csinalok tesztet ha megis nem jon meg.lehetseges hogy sikeruljon?2016. okt. 11. 16:27
2/6 anonim válasza:
Az is VAJ lenne 1-es.!Kerdezo: "Vajon sikerulni fog?"Bocs, de nagyon szurta a szemem.Amugy a kerdesedre egyetlen valasz letezik: lehet.De megis ki tudna megmondani?
3/6 anonim válasza:
2-es, PONT azért írtam, hátha leeseik neki.
4/6 anonim válasza:
Ha már a magyar érettségi nem sikerült,ez hátha fog...
6/6 anonim válasza:
Vajon, vajon, vajon!!!
Ki tudja. Lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!