Mi történt? Eddig éveken át másfél-kéthavonta jött meg, most pedig két hetente.
Sajnos csak gyanítom, hogy PCOS, IR és pajzsmirigy alulműködésem is lehet, mert a bőrproblémákat leszámítva minden egyes tünet évek óta gyötör.
(Egyébként kétszer vetéltem, és nem merek addig tudatosan újra belevágni, amíg nem hozom rendbe magam - különben is nehezen sikerült a teherbeesés is.)
Az orvosok nem voltak hajlandóak kivizsgálni, úgyhogy elment a kedvem az egésztől, már magánra sem akarok költeni, megutáltam őket. Ehelyett elkezdtem a diabetes étrendet, és pajzsmirigyre egy kúrát (rengeteg gyógynövény, táplálékkiegészítők), és szedek minden nap nagy adag B-komplexet, 4g inozitollal.
Amióta bevezettem ezeket, azóta mintha a ló túloldalán kötnék ki - be fog ez állni egészségesre egy idő után, és ez a biztató előszele a javulásnak? Vagy mástól lehet, és ki kellene vizsgáltatni?
Ha olyan jellegű a probléma akkor a sok gyógynövénnyel még ronthatsz is a helyzeten,mert lehet pl a pajzsmirigyre jó,az ir-re meg rossz hatássl van.
Keress endodokit
Nekem pl 1 hétig meg van majd 1 hétig nincs és a pajzsmirigy eredményeim tökéletesek...Pedig a nőgyógyász is tutira biztos volt benne,hogy pm gond okozza a vérzészavart,el is küldött endokrinológiára.Pm ultrahang,többszöri vérvétel és a pm-emnek nincs baja.
Úgyhogy így kezeld magad vv és vizsgálat nélkül pm-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!