Clostiylbegit szedése mellett a 29X27 mm-es tüsző jónak
számít a 14. ciklusnapon? Viszont csak egy domináns
tüszőt láttak az uh-n. Az baj? És a 14-15 mm-es
nyálkahártya megfelelő a teherbeesés szempontjából?
30-as sajnálom :( Drukkolok h lombikkal mihamarabb megfoganjon a kis csodátok (csodáitok) 😊
2016. okt. 30. 07:31
32/43 A kérdező kommentje:
Kedves 30-as! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a műtéted részleteit. Én is kívánom, hogy mihamarabb felépülj, és ha lombikkal is, de gyors teherbeesést kívánok neked, és jó egészséget! Minden jót!
Köszi!
Nektek minden jót és mielőbbi babásodást kìvánok! :-)
2016. okt. 30. 17:04
34/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valaki jár-e erre, esetleg valakinek majd később hasznos információ lesz-e amit leírok, de az van, hogy második clostys hónapomban vagyok, a 27. ciklusnapon. (Az előző clostys hónapban 28. napra jött meg.) Ma teszteltem egyet kíváncsiságból, de sajnos negatív lett. Egyébként tüneteim sincsenek...Az igaz, hogy a hőmérsékletem 37 fok körüli napok óta, de ez nem jelent semmit, mivel olyan is volt már, hogy csak a menzesz első napján esett vissza a testhőmérsékletem. Úgyhogy ez alapján nem igazán tudok bizakodni. Holnapra vagy holnaputánra nem várom...Majd megírom, hogy mi lett. Hát, ennyi... :-(
Ne keseredj el!
Nekem 11clostis ciklusom volt összesen és ebből most vagyok harmadszor terhes 😊
2016. nov. 12. 17:09
36/43 A kérdező kommentje:
Hűha!Ez a 11 clostys hónap egymás után ment le? Mert nekem a dokim azt mondta, ha most megjön, nem ír fel többet, hanem elküld a Kaáliba, mivel 40 éves vagyok, és fél éve próbálkozunk. Bár, amikor megbeszéltük a párommal, hogy legyen babánk, akkor elsőre összejött, de sajnos vetéléssel végződött ez év februárjában. Azóta viszont nem sikerül sajnos. Nem tudom, mi lehet az oka, pedig akkoriban semmi hormonális segítséget nem kaptam. A closty mellett még a méhpempőt is szedjük mindketten már vagy két hónapja... Hát, ennyi nagyjából.
11 clostis ciklus nem egymás után volt.
Első baba 3.clostis hónapban,második baba 3clostis hónap után a 4.szünetes hónapban,harmadik baba 4clostis 3szünetes hónap után az 1.clostis utrogestanos hónapban.
2016. nov. 12. 20:47
Mi "ráértünk" próbálkozni mert 28 vagyok.
De nektek ha most sem jön össze akkor biztosabb a Kaáli.Barátnőm is próbálkozott mindennel,végül elküldték a Kaáliba ahol a kora miatt (39) a vizsgálatok után lombikot javasoltak.Az első sikeres is volt 😊 már 3 éves.Viszont a 2.baba lombikkal sem sikerült eddig :(
2016. nov. 12. 20:51
39/43 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm az infót! :-)
40/43 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg erre tévedne... Szóval, a kérdés kiírása óta több mint két hónap telt el...Két closty-s hónapon vagyok túl, ez a harmadik ciklus már closty nélkül zajlott... Vezettem becsülettel a hőgörbémet is, ami a 12. napon jelzett ovulációt, és hát ennek megfelelően időzítettük az együttléteket (szerencsénkre pont a 10. és 11. napokon sikerült is együtt lenni a párommal). (Egyébként még a méhpempőt szedjük mind a ketten, kb. 3 hónapja.) Na szóval...a 25. napon már halvány pozi teszt, és ma a 27. napon már erősebb. A hőgörbém kicsit fura volt, mert a luteális fázisban cikk-cakkos volt, de szerencsére a mai napon is 37 fokot mértem szájban. Úgyhogy ennyi röviden. Azok kedvéért írtam le, akik hasonló cipőben járnak (vagy fognak járni), mint én. Ha a görbéimet nézem, az októberi sokkal "szebbnek" tűnt, mégsem lett belőle semmi. Tehát:ha valakinek cikk-cakkos a görbéje, fel a fejjel! Semmit nem jelent!
Kapcsolódó kérdések: