Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostiylbegit szedése mellett...

Clostiylbegit szedése mellett a 29X27 mm-es tüsző jónak számít a 14. ciklusnapon? Viszont csak egy domináns tüszőt láttak az uh-n. Az baj? És a 14-15 mm-es nyálkahártya megfelelő a teherbeesés szempontjából?

Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdés miatt... :-)

2016. okt. 3. 13:18
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Aranyos vagy, hogy így biztatsz! Rám is fér ez most.... Köszi!
2016. okt. 15. 13:06
 22/43 anonim ***** válasza:

Tudom milyen érzés.3.babámmal vagyok várandós.Mind3 clostis 😊

2016. okt. 15. 14:59
 23/43 A kérdező kommentje:
Hááát, igen... Sajnos ma a 28. ciklusnapomon, az első closty-s hónapomban ma reggel coverline alá ment a hőmérsékletem, s barnázgatni kezdtem. Ez mondjuk fura, mert nincs rendes vérzésem. Reggel óta így délután csréltam csak tisztasági betétet. A doki ma felírta az újabb adag closty-t, csak annyit mondott, hogy ha nem jön meg rendesen, akkor ne kezdjem el szedni. Bár ő is látta a görbémet, s azt is, hogy coverline alá esett a hőm... Na, mindegy... Csak mivel megígértem, hogyan alakulok, ezért mos leírtam.. :-( Talán majd ez a hónap sikerülhet... reménykedem... :-)
2016. okt. 17. 15:34
 24/43 anonim ***** válasza:

Drukkolok nagyon!!

2016. okt. 17. 21:05
 25/43 anonim ***** válasza:

Szia.

Nagyon sajnàlom, de ne keseredj el, új hónap, új remény!

Én vagyok az a válaszoló, aki hasonló helyzetben volt, mint Te.

Nekem tegnap megjött, aminek most kivételesen örülök, mert elő vagyok jegyezve okt. 27- re Hsc,Lsc műtétre. Ezt menzesz után csinálják, így legalább ezen is túl eshetek, bár picit félek, de talán ezek után, sikerülhet a babácska.

Neked pedig nagyon drukkolok, kitartás! :-)

2016. okt. 18. 10:13
 26/43 A kérdező kommentje:
Hát, most már nekem is megjött ma rendesen... Remélem, a műtéted után minden rendben lesz. És hát bizakodjunk, hogy minél hamarabb sikerül majd a baba! Holnap kezdem szedni a 2. adag closty-mat... Reméélem, most talán jó lesz.. Majd később írok... Minden jót!
2016. okt. 18. 12:22
 27/43 A kérdező kommentje:
2. closty-s ciklus, 11. ciklusnap. Ma voltam uh-on, a doki azt mondta, hogy 10 napon át minden nap legyünk együtt a párommal. Szerintetek ez nem túl sűrű? Van ennek értelme? Egyébként a következő képet látta az uh-on: 7-8 mm-es nyálkahártya, bal oldalon 9 mm-es folliculus, jobb oldalon 17x17 mm-es és egy 21x23 mm-es tüsző ábrázolódik. Hát, itt járok most! :)
2016. okt. 27. 11:18
 28/43 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
A 10 nap tényleg egy kicsit soknak tűnik, ha amúgy nem lenne ekkora szexuális étvágyatok. Ha amúgy van, akkor miért ne. Mi mindhárom terhességemnél a középidőre koncentrálva, előtte-aznap-utána nap voltunk együtt. Nekem bejött. De ha két naponta vagytok együtt 10 napig, valószínűleg akkor is nagyon jók az esélyek. Megy a drukk!
2016. okt. 27. 14:32
 29/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :-)
2016. okt. 27. 17:36
 30/43 anonim ***** válasza:

Szia.

Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön!:-)

Én túl vagyok a műtéten. Nem volt kellemes, mióma, endometriózis, polip eltávolítás és méhkaparás volt. Próbálkoztak petevezeték átfújással is, de sajnos mind a kettő el van teljesen sorvadva, így esélytelen, hogy természetes úton lehessen babánk. Picit elkeseredtünk, de úgy határoztunk, ha felépülök irány a lombik! :-)

2016. okt. 29. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!