Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hátra hajló méhem van valami...

Hátra hajló méhem van valami tipp jó tipp hogyan eshetnék teherbe? Már 4 éve probálkozunk már mindent kiprobáltunk!

Figyelt kérdés

2016. szept. 19. 23:08
1 2 3
 11/22 VeDi84 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Milyen vizsgálatokon voltatok eddig?

2016. szept. 20. 08:53
 12/22 A kérdező kommentje:
tavaj 2 szer is sikerült teherbe esnem de sajnos mind 2 szer elvetèltem 9 hètre azota semmi szedem a trimesztert annyi pozitiv dolgokat olvastam rola most ebben van minden remènyem,megasztàn màr van egy 10 èves gyerköcöm is a pàrommal is minden rendben van az orvosom mindig aszt mondja hogy a kutya pozba csinàljuk mindig ugy csinàljuk pedig nem szeretem de mindent megteszek hogy sikerüljön!!sajnos anyagilag nem tehetem meg a lombikot 😕😕
2016. szept. 20. 08:58
 13/22 anonim válasza:
szia! A hátrahajló méh nem befolyásolja, csak kicsit nehezíti a spermium útját, ezért kellett nekem is szinte"fejen állni " az aktus után. Nekem a lányom 9 hónap után sikerült. :) Bár, hozzá kell tegyem, én már meguntam h nem jött össze hamar, és mikor már lemondtam róla, és azt mondtam a páromnak, h menjünk el egy hétvégére kikapcsolódni... nem is számítottam rá, már következő hónapban kihánytam a kávét, és erős pozitívat teszteltem. Fontos a léleknek a nyugalom. Most a gyerkőc 10 éves. Viszont a kis tesó már több mint fél éve nem akar jönni :( Neked orvoshoz kéne menned. Olyanhoz, aki nem felületes, hanem foglalkozik is veled! Most Folsav, és E vitamint szedek 1 hónapja. Próbáld ki! ;)A mensesem már meg se érzem, Az E vitamin úgy tudom, a progeszteront helyre hozza. Remélem lassan sikerrel járunk.
2016. szept. 20. 09:03
 14/22 VeDi84 ***** válasza:
100%

Oké, hogy a párodnak van egy 10 éves gyereke, de mostanában (pl elmúlt 2-3 évben) néztek nála spermaképet? Mert az egyátalán nem garancia, hogy van már gyereke. Nem feltétlenül van nála minden rendben.

Neked volt pl. vérvétel? Hormonjaid rendben vannak? Mi volt a vetélések oka?

2016. szept. 20. 09:07
 15/22 A kérdező kommentje:
közös gyerekünk van azért is furi hogy nem jönn össze ...a vetèlès oka le vàlt a mèhfalrol az orvos aszt mondta meg hozzà tette hogy ne aggodjak mert a màsodik vetèlès utàn csak ugy fognak jönni a gyerköcok..
2016. szept. 20. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:

De azt értsd meg hogy nem garancia, hogy ha már van egy gyereketek, alkalmasak vagytok még egyre.

A spermaszám korral csökkenhet, a te hotmonjaid a korral felborulhattak. És még sorolhatnám az ookat.

Hány évesek vagytok?

Menj el egy normális dokihoz, aki elküld benneteket normális kivizsgálásra.

Tesómnak is hátrahajló a méhe mégis 2 gyönyörű gyereke van, méghozzá "véletlenül" sikerültek, ha ti 4 éve próbálkoztok ot már nem a méh elhelyezkedése a gond.

2016. szept. 20. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:

pontosan milyen vizsgálataid voltak eddig?

-hormosnor?

-petevezeték átjárhatósági?

-pajzsmirigy?

-inzulin rezisztencia?

-spermiogram?

genetika?

-immunológia?

ez mind megvolt,ugye,ha már kifogytatok az ötletekből,hogy mi lehet a probléma...

2016. szept. 20. 21:53
 18/22 A kérdező kommentje:
mind meg volt hemotologiàtol kezdve a spermium vizsgàlatig ès minden rendben van ...28 èves a pàrom èn 29 èves vagyok!!
2016. szept. 20. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:

milyen orvoshoz jársz ezzel a problémáddal?

be tudnád írni a fontosabb eredményeidet?

-tsh

-3.nap hormonsor

-terheléses inzulin

vizsgáltak trombophiliára,és negatív?

2016. szept. 21. 06:59
 20/22 anonim ***** válasza:

A vetélések mögött lehet progeszteronhiány. A vérvételes hormonvizsgálat nem túl precíz, nyálmintából lehet csak pontosan következtetni az ösztrogén-progeszteron arányra.

Milyen életmódot folytattok? Ha sok finomított szénhidrátot illetve sok mesterséges anyagot tartalmazó kaját eszel, az sajnos nem használ a kiegyensúlyozott hormontermelésnek.

2016. szept. 22. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!