Esetleges hormonprobléma mellett esélytelen hogy összejöjjön a baba?
Figyelt kérdés
A ciklusom 31 napos mindig.
De sokat van köztes vérzésem,barnázásom a két ciklus allatt.
Most hormonjaimat fogják megnézni.Szervi bajom nincs.Viszont mégis ott motoszkál a fejembe a kérdés, hogy így teljesen esélytelen, hogy összejöjjön a baba?
2016. szept. 14. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nem esélytelen, de megnehezítheti. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, a pajzsmirigytől kezdve az inzulinrezisztenciáig minden befolyásolja a teherbe esésedet és a ciklusodat is. Megfelelő szakemberhez ha elmész, akkor végigvezet ezeken a lécsőfokokon és kizárhattok pár vetélést, ami biztos, hogy megviselne.
2/6 anonim válasza:
Jobb előbb rendbe tenni, mert ha össze is jön, a hormongondok mellett nagy a vetélés kockázata.
3/6 A kérdező kommentje:
Vetélést nagyon nehezen viselném. Igen végégjárom, csak nagyon furcsán érzem magam, és az jutott eszembe mi van ha baba...
Szét hasad a mellem. Melltartóba alszok. Reggel hánytam,és sokat szédülök.
2 napja késik csak....ilyenkor nem lehet még ilyen korai a tünet. Főleg, hogy ugye valami hormon bajom is lehet Még nem tudják pontosan,de a sok vérzés miatt arra gyanakodnak.
2016. szept. 14. 15:13
4/6 anonim válasza:
Ha már késik, tesztelj szerintem!
5/6 anonim válasza:
Megneheziti.
De szepen neznek hormonsor vizsgalatot es ha olyan a gond helyre allitjak :)
6/6 anonim válasza:
Nekem is 31 naposak a ciklusaim, hormonproblémám is volt, mégis arra is vigyáznom kell, nehogy terhes nő helyére üljek a buszon..... Rögtön terhes vagyok, ahogy elterveztük, mindig rögtön állapotos lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!