Mit csináljak máshogy ennél az inszemnél?
Nem rajtad múlik szerintem. Nekünk már 4 sikertelen inszeminációnk volt, jövő héten lesz a következő. Elvileg semmi bajunk sincs, első házasságomból gyermek is született, most meg több mint 3 éve semmi...
Szedjél vitamint, igyál sok vizet és lehetőleg sok fehérjét egyél. Mást szerintem nem tudsz tenni. Sok sikert!
Szia,
Sportolni szoktal? Probaltad mar a jogat vagy a pilateszt? Nagyon jo stresszoldo hatasa van. Ha nem, akkor setalj egy orat naponta.
Nekem se sikerult az elso inszem sajnos, a nogyogyaszom azt mondta a legfontosabb hogy ne stresszeljunk ra, ne fekudjunk egesz nap, hanem normalis eletet eljunk.
Folytasd a vitaminokat, napi 2 liter vizet is igyal, es gondolj arra, hogy elso inszminacioval esel teherbe csak 10 %. Olvasgattam itt tapasztalatokat es altalaban a 2.-3. mar sikeres szokott lenni :)
Mi oktoberben probalhatjuk ujra , es ti?
Hany petesejted volt? A parodnal minden ok?
Maduixa.
Köszi a tippeket :) A séta megvan, és lazító, relaxációs zenékkel igyekszem egyensúlyba hozni magam.
A második inszemünk most volt múlthéten, 3 domináns tüszővel. Az elsőnél 2 volt.
Nagyon szurkolok hogy sikeruljon!
Mikor fogsz tesztelni? Leghamarabb 12 nappal inszem utan ajanlott a nogyogyaszom szerint! Mindenkeppen ird meg hogy sikerult!
(Nalam egy tuszo volt, Barcelonaban elek, es itt nem hajlandoak tobb tuszot erlelni, hogy elkeruljek a tobbszoros terhesseget. Paromnak keves van sajnos, de lassan javulgat az eredmenye.)
Maduixa.
Koszonom szepen :)
Hany nap mulva fogsz tesztelni?
Maduixa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!