Volt más is, aki beleunt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Több,mint másfél éve próbálkozunk a babával párommal, de semmi. Volt kivizsgálás, velem vannak gondok, természetes úton nem lehet babám. Voltunk dokinál, gyógyszereket szedtem, próbálkoztunk. De én már belefáradtam :( Már vagy fél éve nem is stresszelem magam, nem sírok,ha megjön, esélytelennek érzek minden hónapot. A párommal azóta kevesebbszer is vagyunk együtt, heti 1-2 alkalommal. Nem jön fel témába, hogy folytassuk inszemmel, vagy lombikkal, mert a párom nem szeret erről beszélni velem. Lesz majd olyan, amikor ez megváltozik szerintetek és ismét belefogunk? :( Másnál is volt ilyen? Néha elgondolkozom azon, hogy milyen nevet is adnék a gyerekünknek, de aztán mindig eszembe jut, hogy ilyenen feleslegesen gondolkozom. Vajon véglegesen beleuntunk a "babaprojektbe", vagy ez még változhat?2016. szept. 1. 11:04
1/15 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk.
Miért nem lehet gyereked amin gyógyszer segít?
2/15 anonim válasza:
Mi is "beleuntunk",de mi 5 év után.Mindketten rendben vagyunk,mostmár,velem volt kis gond.Én úgy vagyok vele hogy ha jön akkor szeretettel fogadjuk,de ha nem akkor sem dől össze a világ.Nem lehet így leélni a fiatal éveinket hogy minden hónapban idegben élünk,mi ezt gondoljuk.Mondjuk 36 vagyok.De 4 évet adok még az esélynek,többet nem.Sok sikert!
3/15 A kérdező kommentje:
Nem nőnek meg a tüszőjeim, így nincs érett petesejtem. A gyógyszer érlel, olyankor kapok tüszőrepesztő szurit, de így sem sikerül. Belefáradtam abba, hogy mindig dokihoz kell mennem. Mindig elkérni magam melóhelyről, vagy szabit kivenni, hiába járok magándokihoz, akinek este van a rendelési ideje, mindig a kórházba hív be vizsgálatra. Páromnak van egy kislánya az előző házasságából, és e miatt is érzem úgy, hogy neki nem fontos. Nem számít, hogy lesz-e saját, vagy nem. Ő szerintem nem érzi át,hiába beszéltünk róla sokat régebben. A dokik mind lekezelőek, kioktatnak, a nővérek ellenszenvesek. A családalapításról nem kellene,hogy az embernek a szenvedés, a megaláztatás és a gyomorgöcs jusson az eszébe. Ebbe fáradtam/fáradtunk bele. Én 28 vagyok, párom 33...ketyeg az óránk...
2016. szept. 1. 13:21
4/15 anonim válasza:
Szerintem az a baj h a pároddal nem beszéltek róla és nem beszélitek meg, akkor támogathatnátok egymást és nem fáradnátok bele ennyire.
5/15 anonim válasza:
Előző vagyok.Javasolnám neked a Trimeszter nevű vitamint.Nekem is peteérési zavarom volt,és láss csodát mióta szedem azóta nincs.Pont ugyanez volt a bajom mint neked,ez simán javítható.Most voltam egy kontrol vérvételem és az orvos is csodálkozott hogy milyen szép eredményeim lettem,ismét szépen van peteérésem.Biztos hogy lesz babád,én 36 évesen is tudom hogy lesz,csak nem fogok ezért többet fájdalmas kezeléseken részt venni.Próbáld ki ezt a vitamint.Facebookon és a neten is utána tudsz nézni,rengeteg sikertörténetet olvashatsz.
6/15 anonim válasza:
2-es voltam :) Mert közben írtak.
7/15 anonim válasza:
4-es,mi például mindent megbeszélünk,mégis belefáradtunk.
8/15 anonim válasza:
A Trimesztert én is ajánlom. 4.5 év után pozitív lett a tesztem! Fel a fejjel.Drukkolok!
36 hkm
9/15 anonim válasza:
Utolsó de te azt írtad 5 év után, a kérdező meg még "csak" másfél évnél tart, és ha nem is beszélnek róla úgy biztos nehezebb.
10/15 A kérdező kommentje:
Régen sokat beszéltünk róla, mindenen átrágtunk magunkat. Én sikertelennek érzem magam, hibásnak. Párom tartotta bennem a lelket. Viszont ha mostanában ilyenről kezdek el beszélni, meg hogy a családban már megint lesz egy kisbaba, akkor hamar leráz, inkább elkezdi nyomkodni a telefont, vagy bármi mást, csak ne kelljen velem erről beszélnie. Azt mondja, hogy mindig csak nyafogok, de tenni nem teszek semmit, hogy gyerekünk legyen. Nem járok orvoshoz, blabla... De neki ez nem sikertelenség, neki lehet gyereke... Kipróbálom a tanácsotokat, köszönöm :)
2016. szept. 1. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!