Luna26 kérdése:
Mi okozhatja a vérzést?
Figyelt kérdés
Trimeszter1 vitamint szedek az elmúlt mensim óta ami aug. 11-én volt.Tegnap délelött elkeztem vérezni (nem maszatolás de nem is túl erős és nincsenek fájdalmaim,az elmúlt két havi mensim is nagyon kevés volt szinte pecsételő ami nem időre jött)és ez a mostani dolog már ijesztő mert soha nem volt még ilyen..olvastam áttöréses vérzésről de nem tudom hogy ez mire utalhat normális e? Vagy ha nem az mi lehet?2016. aug. 28. 07:56
11/16 anonim válasza:
Lehet, h a trimeszter zavart be. Elvégre elég nagy dózisban vannak benne a vitaminok, nyomelemek.
12/16 A kérdező kommentje:
Lehet..na majd ha kiderül irok..
2016. aug. 28. 22:02
13/16 anonim válasza:
Én a trimeszter hívők táborát erősítem,de azért leírom a tapasztalatomat.Ami pozitív számomra benne,hogy rendbe tette a hormoneredményeimet.júniusban és júliusban 24. naposra csökkent a ciklusom,előtte ilyen rövid nem volt.Most kihagytam egy hónapot a szedésével,hogy megnézzem hogy van-e hozzá köze,most 30 napra jött meg,ami meg túl hosszú.Én úgy döntöttem hogy folytatom a szedését.Főleg,mert pont most írt egy kismami akinek szintén kicsit megkavarta a ciklusát és mégis baba lett 7 év után neki,szóval hagyom hadd tegye a dolgát,lehet kellemetlen néha,de hiszek benne.Amúgy is mikor szedem akkor sokkal energikusabb vagyok.
14/16 A kérdező kommentje:
Pénteken eldül mit szol a doki a történtekhez akkor kell mennem..
2016. aug. 29. 22:22
15/16 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál aki nem tudta memondani mi okozta a vérzést.viszont beutalt minket meddőséggi központbe. 😕 tudtok ajánlani valakit? Fejér megye pest székesfehérvár vonzáskörébe?
2016. szept. 2. 13:42
16/16 A kérdező kommentje:
Ismét vérzés jelentkezett..most reggel észrevettem hogy egyenlőre 2 cseppnyi vér volt a bugyimon..teljesen össze vagyok zavarodva..a napokban kéne rendesen megjönnije de akkor 2 hete mi volt?(ebben a honapban sajnos kimarad a trimeszter1 okozhat ilyen tünetet?) 😭
2016. szept. 11. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!