Luna26 kérdése:

Mi okozhatja a vérzést?

Figyelt kérdés
Trimeszter1 vitamint szedek az elmúlt mensim óta ami aug. 11-én volt.Tegnap délelött elkeztem vérezni (nem maszatolás de nem is túl erős és nincsenek fájdalmaim,az elmúlt két havi mensim is nagyon kevés volt szinte pecsételő ami nem időre jött)és ez a mostani dolog már ijesztő mert soha nem volt még ilyen..olvastam áttöréses vérzésről de nem tudom hogy ez mire utalhat normális e? Vagy ha nem az mi lehet?
2016. aug. 28. 07:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet, h a trimeszter zavart be. Elvégre elég nagy dózisban vannak benne a vitaminok, nyomelemek.
2016. aug. 28. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet..na majd ha kiderül irok..
2016. aug. 28. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a trimeszter hívők táborát erősítem,de azért leírom a tapasztalatomat.Ami pozitív számomra benne,hogy rendbe tette a hormoneredményeimet.júniusban és júliusban 24. naposra csökkent a ciklusom,előtte ilyen rövid nem volt.Most kihagytam egy hónapot a szedésével,hogy megnézzem hogy van-e hozzá köze,most 30 napra jött meg,ami meg túl hosszú.Én úgy döntöttem hogy folytatom a szedését.Főleg,mert pont most írt egy kismami akinek szintén kicsit megkavarta a ciklusát és mégis baba lett 7 év után neki,szóval hagyom hadd tegye a dolgát,lehet kellemetlen néha,de hiszek benne.Amúgy is mikor szedem akkor sokkal energikusabb vagyok.
2016. aug. 29. 11:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Pénteken eldül mit szol a doki a történtekhez akkor kell mennem..
2016. aug. 29. 22:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál aki nem tudta memondani mi okozta a vérzést.viszont beutalt minket meddőséggi központbe. 😕 tudtok ajánlani valakit? Fejér megye pest székesfehérvár vonzáskörébe?
2016. szept. 2. 13:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Ismét vérzés jelentkezett..most reggel észrevettem hogy egyenlőre 2 cseppnyi vér volt a bugyimon..teljesen össze vagyok zavarodva..a napokban kéne rendesen megjönnije de akkor 2 hete mi volt?(ebben a honapban sajnos kimarad a trimeszter1 okozhat ilyen tünetet?) 😭
2016. szept. 11. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!