Luna26 kérdése:

Mi okozhatja a vérzést?

Figyelt kérdés
Trimeszter1 vitamint szedek az elmúlt mensim óta ami aug. 11-én volt.Tegnap délelött elkeztem vérezni (nem maszatolás de nem is túl erős és nincsenek fájdalmaim,az elmúlt két havi mensim is nagyon kevés volt szinte pecsételő ami nem időre jött)és ez a mostani dolog már ijesztő mert soha nem volt még ilyen..olvastam áttöréses vérzésről de nem tudom hogy ez mire utalhat normális e? Vagy ha nem az mi lehet?
2016. aug. 28. 07:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sokminden lehet, én a helyedben orvoshoz fordulnék, mert akármi is okozza, normálisnak nem mondható. Még ha "ártalmatlan" is, odafigyelést igényel.
2016. aug. 28. 08:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hétvégén nem elérhető a nőgyógyászom és a sürgösségin kb meghalhatsz annyira nem érdeklik hogy mi van veled..cisztám már volt de ennyire össze vissza vérzés még akkor sem volt (sőt akkor inkább hónapokra eltünt) amit észre vettem még hogy se az elmúlt két havim alatt se most nem "darabos"(ami gondolom a természetes tisztulás folyamata alatt méhnyálkahártya darabkák lehetnek) szóval ez szavar össze..
2016. aug. 28. 08:40
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha nem durva a vérzés es nem görcsölsz, akkor szerintem belefér, hogy holnap nézzenek meg. Sajnos igen, a sürgősségi az olyan, amilyen... Tudom sajnos :( Az áttöréses vérzés tudtommal csak enyhe pöttyözés, maszat.

De azt írod, az elmúlt két havi sem volt szokványos vérzés. Én valami hormon zavarra tippelnék :/

2016. aug. 28. 08:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is hormon zavarra gondolok csak voltam hormon vizsgálaton ahol nem találtak olyan dolgot ami aggodalomra adhatna okot..volt ami picit magasabb értéket mutatott de azt mondta a doki hogy az még belefér..bébit tervezünk ami már nagyon várat magára..és igy hogy vérzek hogy vizsgálnak meg? Olyan kellemetlen dolog ez..semmilyen tapasztalatom nincs erre a helyzetre nézve..mert gondolom ilyenkor nem vizsgálodik hüvelyen keresztül vagy ilyen?az előzőekben még annyit irtam volna még hogy szinte egész hónapban duzzad a mellen és fehéres valami látszik a bimbomon ezt sem értem mitől lehet (ez már a juniusi honapban is feltünt)
2016. aug. 28. 09:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valami alaposabb vizsgálat kell. Nem értek hozza, sajnos nem tudok okosat mondani. Lehet, hogy másik dokit kene keresned, aki segítőkészebb. A hüvelyi vizsgálatot megcsinálják akkor is, ha vérzel. Ezzel ne foglalkozz. A doki mar sokmindent látott. Neked elhiszem, hogy fura, de ki lehet bírni. Gondolj bele, majd ha szülsz, mik lesznek ott 😂 Szoval ilyen dolgokon ne feszengj
2016. aug. 28. 09:29
 6/16 A kérdező kommentje:
A városban őt találtam a legnormálisabbnak!A legtöbb kiöregedet vagy mészáros bunkó..én vagyok túl szemérmes nem merem úgy elmondani a dolgokat ahogy kéne..megjártam már párszor a nőgyógyászt nem azért vagyok olyan mert félek a vizsgálattol..nem tudom az okát..és egyébként nem vagyok olyan tartozkodó csak akkor ott..tudom hogy sok mindent látott és ez a dolga de valahogy elkerülném a vérzés alatti vizsgálatot..még most se fáj vagy görcsöl..de erősebb lett a vérzés mint amikor rendesen mensizek..holnap mindenesetre felhivom a dokit hogy mi lehet az oka..
2016. aug. 28. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg, míg elmúlik. Csak annyiból lenne jobb, hogy ha valami olyan van, talán most látszik, aztan mar nem! Legalább egy hasi uh nem ártana
2016. aug. 28. 17:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Holnap azt megemlitem neki..esetleg lehet baba a dologban?
2016. aug. 28. 17:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem :(
2016. aug. 28. 18:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy két héttel mensi elött nem normális dolog vérezni még ha nem is jár semmi féle panasszal..a terhes vitaminnak se hiszem hogy elég 2 hét hogy kifejtse a hatását..ezért nem csak ilyesztő de össze is zavar..nem tudom még mire gondolhatnék...
2016. aug. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!