Hányadik lombik volt sikeres nálatok?
Figyelt kérdés
Első lombikot kezdtük, és tele vagyok kétségekkel és kérdésekkel. Lenne kedvetek beszélni arról, hogyan éltétek meg azt, hogy csak lombikkal lehet babátok, és hogy sikerült pozitívan állni a dologhoz?2016. aug. 27. 02:06
11/18 A kérdező kommentje:
Sziaaa! 4 petesejtem lett, mind megtermékenyült. 3 ment fagyiba, 1 pedig már velem van tegnap óta! <3
2016. szept. 10. 13:11
12/18 anonim válasza:
Örülök nagyon és szorítok 😊 nekünk azöta kiderült ketten vannak a pociban 😊😍
13/18 A kérdező kommentje:
Szuper!!!! Nagyon örülök! Mi egyet kaptunk vissza, és 3 ment a "sítáborba". :) Nektek további szép fejlődést kívánok! Írok majd hogyan alakultunk! Puszi
2016. szept. 11. 14:17
14/18 A kérdező kommentje:
Most leírtam még egyszer :) de kerge vagyok :)
2016. szept. 11. 14:18
15/18 anonim válasza:
Én most a 4. beültetés után vagyok 9.5 hetes terhesen. Küzdelmes úton vagyunk túl, volt vetélés, biokémiai terhesség is, rengeteg sírás, csalódás és még több izgalom! Nehéz ez az út, de ha csak így lehet baba, akkor ezt kell járni. Szerintem nincs ember, aki mindig pozitívan tud ehhez hozzáállni, én iszonyú igazságtalanságként élem meg, hogy nekünk ennyit kell küzdeni egy olyan dologért, ami másnak egy kellemes éjszaka alatt összejön, az anyagi részéről már nem is beszélve. A férjemnél van gond, de sosem hibáztattam emiatt, nem tehet róla, ennyi erővel nálam is lehetne probléma.
Kívánom, hogy sikerüljön neked, szívesen segítek, ha tudok, kérdezz nyugodtan! :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2016. szept. 15. 22:35
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem! :( De a második sikerülni fog! Érzem!
2016. okt. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!