Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Closty+duphaston segíthet?...

Closty+duphaston segíthet? További infó lent!

Figyelt kérdés
Kb fél éve derült ki hogy PCOS em van:'( inzulinrezisztenciám nincs! A dokim szerint velem született horomnális probléma..1éve szeretnénk lassan babát a párommal de csak nem akar osszejonni:( multhonapban duphastontol megjott a havim a 33.napra,mentem vissza kontrolára es a dokim most ez mellé clostyt írt fel hogy ennek segíteni kell(havi 5.napjától a 10ig utana a 12.napig megyek vissza UH ra h figyelje a PÉ-t)! Valaki esetleg tapasztalatok?! PCOS en is segit a closty hogy legyen PÉs? Vagy hogy hat rá? Mivel sok kis ciszta van,azokból érik majd meg? Köszi a válaszokat !!!

2016. aug. 23. 12:57
1 2
 11/13 Zsutyi ***** válasza:

Már kb. 9 alkalommal szedtem Clostyt,most is túl vagyok egy hónapon,amit UH-val követett a doki!Igaz most késik már 2 napja,tesztelni még nem teszteltem,de mai nap úgy elkezdtem görcsölni,hogy szerintem megint nem sikerült!

Ti hogy álltok?

2016. nov. 4. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia! Értem:) hát szurkolunk h baba legyen :) én már 10.hétben járok az első clostys hónapban sikerült ❤❤❤❤

Nekem is gorcsolt a hasam nagyon amire azthittem h menzi de nem az volt :) :)

2016. nov. 15. 05:34
 13/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Gratulálok, kérdező!
2016. nov. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!