LH FSh Arany meddig elfogadhato?
Figyelt kérdés
4 napon
LH 11
FSH :7.65
Ezek mar PCO ra utalnak?
2016. aug. 20. 20:59
11/18 A kérdező kommentje:
azok nekem redben vannak, lett mar nezve. mi lombikosunk vagyunk, 5 sikertelen lombik, most megyunk uj helyre es 29 talalkozok a dokival endokrinologussal hogy hogy akkor mikor kezdhetjuk az uj lombikot, mit mond a vizsgalatokra stb. nektek van mar baba?
2016. aug. 21. 11:09
12/18 anonim válasza:
nincs!mi is lobikra várunk .
de nekünk nem lehet közös babánk.
így várakozásba vagyunk most .
13/18 anonim válasza:
ki az endo dokid?melyik intézetbe jártok?
14/18 A kérdező kommentje:
mi voltunk 3 kaaliban, egyszer egy masik magan klinikan a vass zoltan dokrotnal, es most megyunk a Versys intezetbe. nem tudom az endokrino doktorno nevet csakhogy doktorno. most megyek eloszor hozza. mar minden mas vizsgalaltot megcsinaltunk mindket reszrol es remelem szeptemberbe csinalhathunk egy lombikot. ti melyik intezetre vartok?
2016. aug. 21. 11:21
15/18 anonim válasza:
én Szeged Kaáliba!
Az endo dokim Dr Naszódy Péter Kecskemét.őt csak ajánlani tudom. nem tudom merre laktok mennyire lenne messze .nekem messze van kb 125 km-re de megéri.3 havonta megyek hozzá!
16/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok tapintatlan lenni, de mikro irtad hogy nem lehet kozos, a ferjed reszereol van problema hogy nem lehet kozos?
2016. aug. 21. 11:28
17/18 anonim válasza:
igen a párom részéről.meddőnek nyilvánították.
meg volt az összes vizsgálata.
18/18 anonim válasza:
én már az eredményeim miatt nem is aggódok mert tudom jó kezekben vagyok.a donor aggaszt most.semerre se haladunk .nem tudom mikor kapunk donort és mikor kezdhetem a lombikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!