LH FSh Arany meddig elfogadhato?
4 napon
LH 11
FSH :7.65
Ezek mar PCO ra utalnak?
Szia!
a ciklus elején mérvadó a fsh ,lh arány .
igaza van az első válaszolónak ha van tüneteid akkor nagy a valószínűsége a pco-nak .de szerintem az van .
nézetni kellene egy 3 pontos cukor,inzulin terhelést abból kiderül van e ir .pco nincs ir nélkül de ir lehet pco nélkül de fordítva nem igaz.
A mostani IR vizsgalat eredmenyei:
Vercukor
0 perc 4.9
60 perc 6.2
120 perc 4.3
Inzulin
0 perc 10.6
60 perc 38.3
120 perc 20
6 honappal ezelotti ertekeim
Vercukor
0 perc 4.7
60 perc 4.0
120 perc 4.1
Inzulin
0 perc 6.4
60 perc 30.5
120 perc 19.5
Ha jol gondolom a mostanaiban a 0 perces iznulin a nagyon nem jo.
mindkét esetbe a 120 perces cukrod beesik a 0 perces alá.inzulinnál minden érték emelkedett ez ir .
én is vékony ir -es vagyok és van ciklusom.
nekem is volt 10,valamennyi 0 perces inzulinom sőt magasabb 120 perces inzulinom. nekem is beesik a cukrom úgy mint a tied.
diétázok ,mozgok (gyógyszert már nem szedek január óta mert nekem romlott tőle így az endo doki elvette)
nem súlyos ir-ed van de van. figyelni kell a kajálásra 160 ch-t eszek kb 6 étkezésre elosztva, mozgás biciklizés napi szinten.
szerintem van pco-d is meg ir is de ha normálisan van kezelve nem kell félni tőle.
TSH lett nézve??
anti-tpo ,anti-tg lett nézve
TSH -HOZ még ft4,ft3 is kell
nekem az anti-tpo és anti-tg is magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!