Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
4 napja késik a menstruációm, minden egyes koncentrált és nem koncentrált vizelet negatív tesztet mutat, ami miatt szomorú vagyok, mert tervezzük a gyereket.
Nem érzek semmi menstruációra utaló tünetet, csak nagyon hisztis vagyok, mint minden havi előtt, és néha begörcsöl a méhem és a bal petefészkem.
Végig ovuteszteztem a hónapot, 28 napos ciklus 15. napján és 25. napjám volt csak pozitív.
Nem élek stresszes életet, nincs semmi változás, nem történt olyan, ami befolyásolná.
Miért késhet? És miért negatív?
2016. júl. 31. 17:39
1/2 anonim válasza:
Nem vagyunk sem jósok sem orvosok!
2/2 anonim válasza:
Ha nagyon kíváncsi vagy és már nem tudsz várni, akkor csináltass HCG vizsgálatot vérből, az biztosan kimutatja, van-e baba vagy sem. Ezt lehet úgy is kérni a laborban, hogy nincs beutalód és kifizeted. 2-5000 Ft általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!