Szerintetek van baba vagy nincs?
Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk babát igaz még egy pár hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban 9-én kellett volna menstruálnom, nem jött meg másnap csináltam egy tesztet nagyon halvány lett a második csík, aztán másnap reggel csináltam akkor is halvány lett, viszont elkezdtem vérezni világos színű volt, és most nemtudom hogy mitől van?! Most várom hogy elmúljon a vérzés, és csinálok egy tesztet, aztán orvos. Valakivel történt már hasonló? 20/L2016. júl. 13. 21:18
1/6 anonim válasza:
Azonnal orvos! A barnás/véres folyással kilökődhet.. nincs mire várni, menj be most!!
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a gyors választ!
2016. júl. 13. 21:29
4/6 anonim válasza:
Kemiai terhesseg lehetett. De remelem tevedek
5/6 anonim válasza:
Kemiai terhesseg lehetett. De remelem tevedek. Tesztet hiaba csinalj.
Missed ab utan par napig meg pozitiv szinten
6/6 anonim válasza:
szia igen rendszerint allandoan ez a baj nalam. nem marad meg a babam es most valtottam dokit es remenykedem hogy vegre sikerul. soha nem tudta megmondani mitol megz el. haragszom mert nem vette komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!