Mennyire lehet hogy az apa spermájával van gond?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves lányom,teljesen egészsége! Most másik apukától, majdnem fél évig próbálkoztunk mire összejött, 13+1 napos terhességemet megkellett szakítani,köldöksérve volt! Lehet még egészséges babánk?? Nagyon nehéz,és félek is!2016. júl. 9. 08:35
1/5 anonim válasza:
Attól, hogy már van egy egészséges gyereked; még nem jelenti azt, hogy te nem hordozol semmi genetikai hibát; csupán annyit jelent, hogy a meglévő gyermekednél nem jött elő... Ne hárítsd rá a párodra a kudarcotokat, mert tönkreteheti a kapcsolatotokat! A gyerek kettőtökből volt, így bármelyikőtöktől kaphatott hibás gént. És ezek dolgok kialakulhatnak akár fertőzés miatt is, ami megzavarhatja a sejtosztódást. Szóval nem lehet tudni, de a legrosszabb dolog, ha egymásra mutogattok ezért. Létezik genetikai tanácsadás és vizsgálatok is, menjetek el, ha úgy látjátok jónak; de a köldöksérv nem a garantáltan örökölhető betegségek között van. Szerintem ettől még ugyan olyan eséllyel lehet egészséges a következő baba, mint bárki másnak. Mielőbbi megnyugvást és egészséges babát kívánok!
2/5 anonim válasza:
Én abban sem volnék biztos, hogy genetikai oka volt a magzat bajának. Egyszerűen így hozta a véletlen és kész. Reméljük legközelebb nem lesz gond.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom rá hárítani,csak "keresem a miérteket"! Nemtudom felfogni/feldolgozni! Köszönöm a válaszokat!!
2016. júl. 9. 14:11
4/5 anonim válasza:
Szerintem puszta véletlen és valószínűleg senkinek semmi baja, csak ezt hozta a sors. Fél év próbálkozás mondjuk semmi, az a hipp-hopp összejött kategória.
5/5 anonim válasza:
A legjobb bartnomnek nemregen szuletett makk egeszseges lanya. 2veteles es egy megszakitas utan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!