Szedett valaki clostilbegyt?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnàl 26 napja késik a mensim utoljára májusban volt meg. Azt mondta petefészek működési zavarom van :( Felírta ezt a gyógyszert. Kinek mi a tapasztalata?

2016. júl. 5. 21:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk már babát párom ma reggel csalódott is volt hogy megjött és így hiába voltunk együtt tegnap meg szombaton :) de mondtam neki hogy nem lehetetlen hogy megfogann de elég pici rà az esély.
2016. júl. 11. 08:25
 12/17 Vilcsianyuja ***** válasza:

Hát ez így eléggé nonszensz. A béta-hcg csak arra volt jó, hogy megtudja a doki, nem vagy terhes, más miatt maradt el a menzeszed. Ezt értsd meg végre. Amit a másik válaszoló írt, hogy el kellene menned hormonális vérvételre, az teljesen más tészta. Ott a saját hormonjaidat néznék.

De hogy anélkül, hogy megjött volna, elkezdte veled szedetni a Clostit, ez jó nagy hülyeség volt! A vérzésed rá a bizonyíték! És emellett semmiféle tájékoztatást nem adott, mire is jó ez, meg mikor kellene együtt lennetek (hogy most kétszer voltatok együtt, az tök mindegy, másfél-két hét alatt fejti ki a hatását, de ezt a buggyant orvos csak akkor tudná, ha közben rendszeresen figyelne UH-val). Tényleg keress egy másik orvost, ez egy sarlatán.

2016. júl. 11. 15:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Hàt lehet hogy keresni fogok valakit :/

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 11. 18:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Terhes vitamint szedjek szerintetek?
2016. júl. 11. 19:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál van egy érett 15x20mm es petém :) úgyhogy most a héten minden nap próbàlkozunk mikor reped meg vajon?
2016. júl. 19. 20:14
 16/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Szia! Az szerintem 1-2 napon belül meg fog repedni. Sok sikert!
2016. júl. 19. 22:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) jó lenne tudni hogy pontosan mikor van tüszőrepesés bàr mivel most folyamatosan minden nap voltunk együtt vasárnap kedden szerdán és kedden vették észre a petesejtet úgy gondolom bőven vannak kiskatonàk akik termékenyíthetnek :) veszek hazafelé egy ovulációs tesztet hogy van-e még :) folyásom is van.
2016. júl. 21. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!