Szedett már valaki 1 ciklus alatt 4 doboz clostibegytet?
Ciklus 14. napjától?Igazság szerint akkor már a peteérés is megvolt...
Szerintem fura.
Nekem ciklus 3. napjától kellett szedni első ciklusban 5 napig napi 1-et.Utána ciklusokban ciklus 3. napjától 5 napig napi 2-őt.
Legutóbb ciklus 5. napjától 5 napig napi 2-őt.
Amit te írsz az rengeteg és értelmetlen.Ha 5 napig napi 2 szem nem stimulál akkor szerintem kevés a closti.Nem hallottam még ilyenről.
Szia!
Szerintem ezzel csak jól összezavarja a ciklusodat!
Ha dokid nem meddőségi klinikán dolgozik, akkor nem hinném, hogy tudja mit csinál, csak kísérletezik rajtad. :-(
Ha hormonproblémád van, keress meg inkább egy endokrinológust, aki kideríti mi okozza, és rendbe tesz.
Gondolj csak bele inszem vagy lombik előtt sem szedetnek be az emberrel egy ciklus alatt 4 doboz clostit.
Én nem szedném be :/
Megint 1-es voltam.
Sziasztok!
Azt hiszem igazatok van és abbahagyom a gyógyszert, egyébként a hormonvizsgálat vérből, nagyon jó lett. sárgatest kenet amit 23.-napon vettek le az volt alacsony egyedül. most járok a ciklus 16. napján, (30 napos állt) holnapra várom az ovulációmat. Ettől a sok clostitól egész héten szurkált a hasam, remélem eredményes hónap lesz:-))
Nektek is szurkált a hasatok a clostitól?
köszi a válaszokat: Timi
Nekem a 2x3hónap Closti alatt hol szurkált a hasam hol nem,néha hőhullámaim is voltak.
Ha a sárgatest volt alacsony progi pótlás kellene,Utrogestan vagy Duphaston.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!