Hogy lehet egy férfit rávenni a vizsgálatra?
Hát én nem tudom, biztos én vagyok a bunkó tapló paraszt, de egy ilyen után, én biztos ráförmednék így szó szerint, hogy most akarsz gyereket, vagy nem akarsz bäszd meg? Félsz vagy mi a fäszom? Neked csak bele kell verni egy pohárba megnézik van-e benne cucc vagy nincs, ami van az jó-e ha pedig nincs megnézik mit tehetnek, és ennyi. Engem meg össze-vissza szúrkálnak, nyomorgatnak, átfújnak, a jó ég tudja mit csinálnak még és lehet feleslegesen azért mert te nem vagy hajlandó beleélvezni egy rohadt csészébe, mert égőnek tartod vagy mi a szar?!
Épeszű ember a férfival kezdi, mert 50-50% esély van, viszont a férfi kivizsgálása gyorsabb és egyszerűbb.
Tudom, persze kedves kommunikáció, tisztelet a másik felé stb. de egyes esetekben az nem hat, mert mint fentebb is láthatjuk, a kérdező férje is inkább homokba dugja a fejét és nem hallgat a tapintatos érvelésre. Akkor meg marad a másik megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!