Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet egy férfit rávenni...

Hogy lehet egy férfit rávenni a vizsgálatra?

Figyelt kérdés
A férjemmel 2 éve vagyunk együtt, több mint egy éve próbálkozunk a babával, még nem jött össze. Én 39 éves vagyok, ő 45. Ő az előző két barátnőjével is több mint egy évig próbálkoztak, nem jött össze a baba. Azóta mindkét lánynak elég hamar összejött a gyerek. Mondtam neki, hogy szerintem ez már gyanús, és szeretném ha elmenne egy andrológiai vizsgálatra. De ő nem akar, azt mondja vele biztosan nincs semmi gond. Hogy lehetne meggyőzni, hogy menjen el?
2016. júl. 3. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát én nem tudom, biztos én vagyok a bunkó tapló paraszt, de egy ilyen után, én biztos ráförmednék így szó szerint, hogy most akarsz gyereket, vagy nem akarsz bäszd meg? Félsz vagy mi a fäszom? Neked csak bele kell verni egy pohárba megnézik van-e benne cucc vagy nincs, ami van az jó-e ha pedig nincs megnézik mit tehetnek, és ennyi. Engem meg össze-vissza szúrkálnak, nyomorgatnak, átfújnak, a jó ég tudja mit csinálnak még és lehet feleslegesen azért mert te nem vagy hajlandó beleélvezni egy rohadt csészébe, mert égőnek tartod vagy mi a szar?!

Épeszű ember a férfival kezdi, mert 50-50% esély van, viszont a férfi kivizsgálása gyorsabb és egyszerűbb.

Tudom, persze kedves kommunikáció, tisztelet a másik felé stb. de egyes esetekben az nem hat, mert mint fentebb is láthatjuk, a kérdező férje is inkább homokba dugja a fejét és nem hallgat a tapintatos érvelésre. Akkor meg marad a másik megoldás.

2016. júl. 5. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!