Ti hogyan mennétek tovább? Muszáj lesz a Closty ezekkel a tünetekkel? 1 éve nem jön a baba.
Nem jön a baba 1 éve!
Pajzsmirigy túlműködésem volt, az kikezekve. Tsh 1 körül van. Néha 0,6.
Most először csináltattam 3. napi hormont
Lh: 9,0 IU/L
Fsh: 5,
Prolaktín: 140 miu/L
Ösztradol: 325 pmol
Ciklus 13.napján semmi sincs a petefészkeimben. Dr szerint semmi nem utal arra, hogy PCO-s lennék.
Sajnos tüszőm sem volt :(
Jövőhéten megyek a 21.napra progeszteront nézni, feltételezem, hogy rossz lesz
Utána nem tudom, hogy mit csináljak, mert a nőgyógyászom 1 hónap múlva szül, így keresnem kell másik orvost.
Szerintetek ebből Closty lesz?
Menszeszem rendszeres! 26-29 közötti
Nekem is tökéletesen rendszeres ciklusaim voltak, mégsem volt rendes pé-m. Hormonsor után a meddőségi központban írták fel a Closty-t, 3 hónapig. Ha nem sikerül, megyünk tovább a vizsgálatokkal.
21, napi hormonsort nézess, ott a progeszteronból kiderül minden. Closty első hónapban szépen helyretett mindent, volt pé, gyönyörű hőgörbe és + teszt. Szóval szerintem, ha nicns más gond, akkor bajt nem fog okozni.
Nekem is clostyt irt fel a doki, mert nem volt peteérésem. Nekem is átlag 30 naposak voltak a ciklusaim. A closty szedésekor minden hónapban volt peteérésem. Nálam a peteérésen kívűl más mellékhatás nem volt :)
Én kb 8 hónapig szedtem a ciklus 3-ik napjától 5 napon keresztül napi 1 db-ot. Nem kell félni tőle, de megkérdezhetsz más dokit is, én is hallottam, hogy PCO-ra nem jó, de én is PCOS vagyok, nekem is ezt írta fel az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!